Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlodziejka w mieszkaniu

jak rozmawiac z osoba, ktora klamie w zywe oczy?

Polecane posty

Gość zlodziejka w mieszkaniu

Od jakiegos czasu ginely mi pieniadze. Sprawa nie byla oczywista, bo mieszkam z 5 innymi osobami. Pokoje nie sa na klucz, ale myslalam, ze moge miec zaufanie do wspolokatorow. Ja nigdy nie wchodzilam pod ich nieobecnosc do pokoju. Sama spokojnie zostawialam u siebie wartosciowe rzeczy wychodzac bez obaw, ze mi zgninie. No i nic nigdy z bizuterii czy eletroniki nie zginelo. Natomiast nagminnie ginely mi pieniadze prosto z portfela. Wiedzialam ile mam, bo jestem osoba liczaca sie z kazdym groszem i zdawalam sobie zawsze sprawe ile mam drobnych ile grubszych by sobie na kolejny dzien rozsdadnie rozplanowac wydatki. Ginelo po 10, 20 zl, 50 zl. Zawsze to czego bylo najwiecej. Myslala, ze nie zauwaze. Ale zauwazylam, bo mi kasy nie zbywa. Wiedzialam ze to ktos z wspolokatorow, ale nie mialam pojecia kto jest taka swinia ktoi jest do tego zdolny bo ze wszystkimi mialam wspanialy kontakt. Najlepsze jest to, ze ja kasy nie zostawiam nigdy w domu wychodzac, bo zawsze wychodzac mam torebke tym samym portfel ze soba i ktos musial mnie okradac pod moim nosem jak bylam w mieszkaniu. I sie wczoraj wydalo. Zlapalam kolezanke jak grzebala mi w torebce. Normalnie stala sobie i w najlepsze szukala porfela, ale tego tam nie bylo bo przezorna nawet w domu nosilam go juz przy sobie. Tylko, ze ona mimo to ze ja zlapalam mowi, ze nie robi nic zlego. I ma do mnie zal ze ja oskarazam o kradziez. Robi sie na niewiniatko, zali moim wspolokatorom ze cos sobie ubzduralam. Nawet w rozmowie w 4 oczy mowi: jak mozesz mnie oskarazac o cos czego nie zrobilam nawet nie dotknelam twojej torebki. No przeciez widzialam! kwituje mnie: jestes jakas glupia, masz omamy. No i co ja mam zrobic no kurde robi ze mnie wariatke. I udaje ze sytuacja nie miala miejsca, klamie i nawet nie ma poczucia wstydu, ze ja zlapalam. Skoro grzebala teraz to i musiala grzebac wczesniej jak ginela kasa.

Gość zxzx
kamerę sobie zamontuj to będzie jasne.

Gość no właśnie kamerkę
zamontować o nagrać jak wyciąga pieniądze z torebki a potem zorganizować spotkanie i pokazać filmik wszystkim z mieszkania

Gość no właśnie kamerkę
a swoją drogą to straszna z niej szmata

Gość czy te oczy moga klamać...
no cóż... ona na pewno tylko ubarwia rzeczywistość :P