Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się nazywa?

maszynka do golenia brody????

Polecane posty

Gość jak się nazywa?

jak się nazywa taka maszynka elektryczna do golenia brody? ta taka z ruchoma głowica i tymi trzema "koleczkami" na koncu?:P

Gość trojpalczasty mutant
elektryczna🖐️

Gość jak się nazywa?
ze elektryczna to wiem :P ale jak chce np szukac na allegro to nie wpisze przeciez elektryczna maszynka do brody :/

Gość sdftzuzi0
maszynka do golenia

Gość jak się nazywa?
ale mi chodzi o taka maszynke ktora ma te kolka na glowicy. taka zeby dobrze lapalo wlosy na brodzie i zeby mozna je bylo tylko skrocic a nie na zero

Gość zxzx
trymer do brody

Gość marleniaaaaa
Jak używacie maszynki do golenia typu mach 3 i często tępią wam się ostrza to polecam zaopatrzyć się w nowość na polskim rynku dzięki której zaoszczędzicie sporo na zakupie nowych ostrzy. Więcej informacji na stronie oraz zasada jak to działa ... www.razorpit.pl Polecam bo warto

Gość waldek789
Witam! Ja to się muszę golić codziennie bo inaczej wyglądam jak dziad :P Z maszynek to poleciłbym Shave Lab. Dobra, nowa firma na rynku, która robi solidne, ładne maszynki z dobrym, wymiennym ostrzem. Zamawiałem przez stronę www.shave-lab.pl . Ale chyba w innych sklepach też można ich produkty dostać. Czołem!

Gość gość
Poszukaj sobie maszynki na portalu www.strefagolenia.pl ja tam ostatnio kupiłem i sprawdza się rewelacyjnie, jestem mega zadowolony z jakości sprzętu jaki mi sprzedali w niezłej cenie !