Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjgfhjf

wiecie może ile trwa wybudzanie sie po zabiegu na przegrode nosowa?

Polecane posty

Gość dfghjgfhjf

jw

wybudzanie z narkozy trwa zwykle 1-2h ale zalezy, mnie po operacji kilak godzin dobudzic nie mogli

Gość cirrusik
ja mam zabieg prostowania przegrody + fees za 2 tydgodnie dokładnie... bardzo sie boje :D

Gość dfghjgfhjf
mój narzeczony dzisiaj ma przed południem i nie wiem czy jest sens jechać od razu, jak pare godzin bedzie spał

Gość cirrusik
aaaa to napisz potem jak Twój narzeczony... przynajmniej będę wiedziała co mnie czeka :)

Gość dfghjgfhjf
hahaha wyobraź sobie, ze przyjeli go normalnie do szpitala dzisiaj rano o siódmej, powiedzieli że zabieg będzie przed południem, był w sali, przebrał sie w piżamę, odsysali mu cos z ucha i... wypisali ze szpitala bo okazało sie że nie ma lekarza czy cos takiego (mieszali sie w zeznaniach) i kazali zgłosic sie w styczniu :D masakra, co za kraj? co za służba zdrowia? po cholere przyjmowali go dzis do tego szpitala a w ostatnim tygodniu robili wszystkie możliwe badania? ja już naprawde nie wiem czy sie smiać czy płakać... masakra...

Gość cirrusik
o żesz! Co Ty nie powiesz?! ;/ Może powiesz mi jaki to szpital? Nie wiem ale jaja sobie z ludzi robą bo teraz podpisują dyrektorzy szpitali jakieś kontrakty z NFZ na 2013 r i jest ogólna zadyma. No ale... tyle stresu przed zabiegiem i dopiero w styczniu? ;/

Gość dfghjgfhjf
szpital na śląsku, moze bez szczegółów...rece opadają... mam po prostu ochote wyjechać z kraju i nie wracać...

Gość cirrusik
Wiesz co - ja też.

Gość bojkot delimy
zazwyczaj pacjenci przebudzają się jeszcze na sali operacyjnej, ale są jeszcze naćpani. Pełny kontakt po kilku godzinach, ale już wcześniej reagują na imię, czy dotyk

Gość cirrusik
aha, mam nadzieję że nie obudzę się w środku operacji :D

Gość bdsbfei
Budzą od razu po operacji, ale kiedy sie budza tak naprawde to juz sprawa ciezsza :D kazdy inaczej

Gość cirrusik
strach się bać