Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facete moje

Mój facet zle zareagowal na wieść o ciązy

Polecane posty

Gość Facete moje

usłyszałam tylko O KURWA! JAK MOGŁAS MI TO ZROBIC? Od 3dni sie nie widzielismy, nie odzywa sie, bede samotną matką

Gość ta ram
Niech zgadnę, nie zabezpieczaliście się bo niby po co ?

Gość biały chlebek
typowa polka i stosunek przerywany

Gość ta ram
Dlaczego polka ? Polacy ! Bo przecież wstyd kupić gumki albo iść po receptę na tabletki anty, przecież to taka ujma na honorze człowieka :D

Gość Sama pewnie
tabletek nie wzięła i celowo wjebała go w dziecko świnia

Gość Facete moje
Ale jak on może ! Teraz noszę w brzuchu fasoleczkę, jak on może jej nie pokochać ? Nie wzięłam tabletki owszem, ale byłam przekonana, że on się ucieszy a przede wszystkim okaże się mężczyzną a nie gnojkiem co zawija nogi za pas :(

Gość B3.
No przekonałaś się że jest gównem :) A czemu nie wzięłaś tabletki :o ? Wgl pomyślałaś o tym co będzie jak zajdziesz od strony finansowej ?

Gość Facete moje
Facet idąc z dziewczyną do łóżka powinien spodziewać się, że z tego może być dzidzia. Moim zdaniem facet jeśli decyduje się na seks to jest w stanie utrzymać potencjalną rodzinę. Oczywiście jeśli ma się honor i godność mężczyzny a nie gnojka :( No i teraz będę samotną mamą bo ten frajer się na mnie wypiął :(

Gość B3.
To ty nawet pewności nie miałaś i nie masz jak byście się utrzymali w razie wpadki :o ? Gratulacje

Gość szczęśliwa zaplanowana mama
Jeżeli celowo nie wzięłaś tabletki, to po prostu oszukałaś go. Nie dziwię się, że Ciebie olał. Oszukałaś raz to zrobisz to ponownie. Dzieckiem faceta przy sobie nie zatrzymasz.

Gość B3.
Jeśli jest tak jaki pisze @szczęśliwa zapracowana mama, to zgadzam się w 100 % i popieram faceta

Myślałaś,że się ucieszy?Nie moja "Droga"-właśnie nie myślałaś a teraz masz pretensje,że facet Cie olał po tym jak go oszukałaś?

Gość moze byc dzidzia?
coz to za slownictwo ile masz lat ze uzywasz slowa dzidzia.? zenua.

Gość szczęśliwa zaplanowana mama
Jeszcze jedno - w brzuchu nie masz fasolki. To jest zarodek, płód, dziecko, ale nie fasola do cholery!

Gość CO ZA WREDNA BABA
Wrabia gościa w dzieciaka BEZ PYTANIA i jeszcze marudzi na forum jaki to on zły. Za takie numery powinni karać, moja była dziewczyna też tego prubowała, bo czasami uprawialiśmy stosunek przerywany i mnie ostatnio przydusiła przed orgazmem nogami... na szczęście jakoś szybko z niej wyskoczyłem i nic nie dały jej "starania", dostała okres a ja ją rzuciłem...

Gość Sama pewnie
Bardzo dobrze zrobiłeś. Takie chore sfrustrowane dziwki powinno się utylizowac

Gość qwrrqsdzcf
acete moje :D:D:D:D ale jajca a dobrze ci tak pewnie to murzyńskie dziecko

Gość ej, cos tu nie pasi
Autorko. Jedna pominieta tabletka to za mało by spowodowac ciążę. Tego juz nie doczytałas szykują te prowokację ? ... coraz niższy poziom ...

Gość Wysoki chudzielec
rozkraczyłaś się przed czarnym ? To wiadomo żę jak cie zapłodnił to cie zostawi mam w krakowie kilka koleżanek które wychowują małe murzyny ale samotnie :D bo oni je olali :D rodzice nie chcą ich znać a ten czarny facet im nie pomaga i klepią biedę :D

Gość Wysoki chudzielec
a żaden biały już jej nie tknie :D przejebane mają :D ale cóż poradzić na głupotę