Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B3.

Dlaczego niektórzy stosują stosunek przerywany jako JEDYNA metoda antykoncepcji

Polecane posty

Gość B3.

Przecież to jakaś głupota :o a potem płaczą że w ciąży, że je facet rzuca. Swoją drogą facet co ma problem z tego powodu, że dziewczyna zaszła to gówno :D Tak trudno isć po receptę na tabletki lub po prezerwatywy ? Ogarnijcie się troche co niektórzy :o

to ten sam gatunek co wsiada po alkoholu za kółko i myśli sobie "jakoś to będzie'.

Gość B3.
Nawet większy komfort jest jak się używa normalnej antykoncepcji :o a nie ciągle stres, żeby tylko nie skończyć" w środku"

Gość B3.
Ja też nie, ale podejrzewam, że właśnie wieczny stres, że dla obojga :o masakra, moim zdaniem zero przyjemności, choć ja tak nie robiłem i nie będę nigdy tak robił

Gość sdfdfdfdf
my stosujemy od 5 lat i żyjemy, nie wpadliśmy. On nie chce prezerwatyw ja nie zamierzam prać tabletek hormonalnych. ot i wszystko, jak zajdę w ciąże tragedi nie będzie , jesteśmy już ze sobą 8 lat i właściwie cięzko podjąc decyzję o dziecku z wygodnictwa, wiec może wpadka nie byłaby taka zła....:) no ale nie wwpadamy:)

Gość sdfdfdfdf
a co do stresu to mój partner stwierdził że woli tak niż w prezerwatywie wiec chyba tak strasznie nie jest

Gość Ja też ze swoją byłą
tak się kochałem, grunt to panować nad sobą i będzie ok. Jakoś stresu nie miałem, po prostu jak widziałem że się zbliża koniec to woop na zewnątrz.

Gość ta ram
Tylko sobie myśli zabieracie zamiast skupić się na partnerce to pilnujecie żeby w niej nie skończyć :D dzieciaczki wstydzą się iść po gumkę :D ?

Gość cosi fan tutte
to metoda ze starozytności -dno i wodorosty

Czytałam, że seks przerywany skutkuje właśnie nerwicą u obojga partnerów. A plemniki przeciez znajdują się już w płynie przedejakulacyjnym. :O