Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lvmdknv

czemiu nienawidzicie kobiet?

Polecane posty

Gość lvmdknv

skad to sie bierze? rzeczy jakie wypisuja na necie mezczyzni przerazaja gorsza niz morderca, gwalciciel pijak i brutal jest wedl.was samotna matka i jej "bachor"tak mowicie o dziecku pieknie kobiety wyzywacie od najgorszych-da d**y k**wa, nie da-tez k**wa i materialistka bo pewnie leciala na kase ktorej nie macie ostatnio czytam ze kazda kobieta ktora wazy wiecej niz 50 kg to swinia i nie wazne jaki ma wzrost mamy byc zaradne ale i niezaradne wam zawsze bedzie wszystko zle krzyczycie ze kobiety patrza na wyglad a wy nadwage 5 kg traktujecie jak otylosc 1 stopnia wyzywacie kobiety co usunely dziecko od najgorszych ale zapominacie ze to zazwyczaj facet zostawia taka dziewczyne a ona nie chce samotnie borykac sie z owocem dupka jak dziewczyna wpadnie-zwijacie sie bo mogla sie zabezpieczyc zupelnie zapominajac ze to wy tez mogliscie nie chce sie wam placic alimentow na dzieci najwiecej zdrad odnotowuje sie wsrod mezczyzn najwiecej przemocy jest ze strony mezczyzn to my powinnysmy was nienawidzic i czuje ze tak sie stanie

Gość Arabian girl na uchodżstwie
dupkami pszejmować sie nie musisz

Gość B3.
To się lepiej zastanów czemu cię nie chcą błaźnie :o

Gość lvmdknv
wiesz czasy kiedy kazdy facet nawet menel mial zone i dzieci sie skonczyly Bogu dzieki a kobieta ktorej maz napierdala po twarzy juz nie musi z nim siedziec jak kiedys moze patologiczny z lekka jestes co?

Najwięcej frustratów się uaktywnia w dzień kobiet :D nie widzą, że się w ten sposób ośmieszają?

JAK NIENAWIDZI KOBIET ; TO PSYCHOL Z KOMPLEKSEM,KOBIETY SA STWORZONE PO TO ZEBY JE KOCHAC!

Gość lvmdknv
faceci nie potrafia zrozumiec ze glowna i najwieksza odpowiedzialnosc za seks ponosi kobieta ona bedzie wychowywac dziecko jak on sie znudzi ona bedzie brac wolne jak dziecko zachoruje bo takie sa realia kobiety seksu tez nie uprawiaja dla sportu jak mezczyzni ale sa wyjatki oczywiscie ale nie mowie o patologiach mezczyzni nie lacza seksu z miloscia, zobaczcie na necie 99 procent propozycji seksualnych i niezobowiazujach skladaja mezczyzni rozumiem ze lubia seks ale kompletnie nie potrafia zrozumiec ze to kobieta ponosi ryzyko zreszta chyba nawet o tym nie mysla prawiczki ty chcesz kobiety do ruchania sam nie potrafiac sie utrzymac i mieszkajac z matka wiec jak kobieta ma zaufac tobie i wierzyc ze jej potomstwo nie umrze z glodu? albo ze alimenta nie wyniosa 179 zl mc? no jak?

Gość B3.
To ja jestem jakiś wyjątek :D Niestety smutna prawda, nic na to nie poradzimy moja droga :( A ty paweł sie ogarnij a nie ... nienawidzisz kobiet bo nie chcą cie jeszcze na wygląd zwalasz :o ma sa kra

mysle, ze najbardziej surowe dla innych kobiet sa .....inne kobiety. Dopoki nie odkrylem kafeterii myslalem, ze istnieje jakas solidarnosc kobieca. Ale teraz wiem, ze tutaj sie usmiechaja teges szmeges, a jedna by drugiej oczy wydrapala

Samuel, masz rację, ale Ameryki niestety nie odkryłeś. To wiadomo nie od dziś. Nawet w jakimś tam poradniku podrywania było napisane coś mniej więcej w ten deseń: "możesz podrywać ile chcesz, nie bój się konsekwencji, bo kobiety i tak usprawiedliwiają swoich wybranków, a ich agresja skupia się na tej drugiej"... To mówi samo za siebie

Gość lvmdknv
kobiety sa surowe dla innych ale mezczyzni tak dopierdzielaja ze szok dziwny ten swiat

Gość B3.
Autorka ma sporo racji... Trochę mi czasem aż wstyd za innych facetów :o No są surowe jak dla kogo, wymagają miłości bezpieczeństwa i ciepła, to są surowe wymagania ? Jak ktoś nie potrafi im sprostać to niech wgl się nie pcha w związki i niech nie ubliża itp

Gość lvmdknv
nie zrozumialas kobiety sa surowe dla innych kobiet niektore wytkna kazdy blad jak pudelek gwiazdom;) ale mezczyzna to mezczyzna nie pedalowaty esteta co sie brzydzi kobiety bo po ciazy juz nie jedrna chociaz nie gruba ani nic:o

Gość B3.
Ok już rozumiem sorki :)

Gość podBiJe..
wieczorkiem wróce i sobie poczytam :)

Gość vin80
Autorko, co Cię złego spotkało, że taka frustracja narosła? Ja tam kobiet nie nienawidzę :)

Gość No nie każdy
Ja lubię towarzystwo kobiet,choć nie jedna mi zdrowo dopiekła. Nawet piwo lepiej mi smakuje w towarzystwie kobiet

Gość hryjtyjtkfykfjdgez
za to jakie jesteście - ale skrycie, bez plucia na forum.

Gość carillaa
to religie nakazuja nienawisc do kobiet

JESTESMY PIEKNE I MAMY TO CZEGO WY POTRZEBUJECIE WIEC MUSICIE NAS KOCHAC; CZY TO TAKIE TRUDNE;CO WAM PRZYJDZIE Z TEGO ZE BEDZIECIE NAS NIENAWIDZIEC! NIC!!!!! A JESLI NAS BEDZIECIE KOCHAC TO MACIE PRZYJACIELA-W NAJGORSZYM PRZYPADKU A W NAJLEPSZYM ZONKE:WIEC JAKO OSOBY LOGICZNIE MYSLACE NIE MOZECIE MOWIC "NIENAWIDZE KOBIET"