Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

dyndalski znow usuneli nam watek!!!!!!!!!

Polecane posty

moze i telepatia... cos w tym moze byc :) ok dzieki za maila tez chcialam kiedys ci napisac ale potem pomyslalam ze moze czasem trafic w niepowolane rece.... mam nadzieje ze twoj pozostanie bezpieczny.... ty to duzo pracujesz co nie? caly dzien, bo rozumiem ze pisujesz tylko jak w pracy jestes

Gość Terrorystka89
Modka musi zostać zabita! :O

No raczej,syn w domu gra w gry to pozniej placz jest,jak musi zejsc z kompa:D na razie mloda:P

o fajnie ze trafilas. mam nadzieje ze reszta tez sie tu odnajdzie. ja tam nie wiem o co tu chodzi... ja tez sie wkurzylam wiec spoko... zreszta czasem dobrze tak sobie mesem porzucac :)

terrorystka bo cie abw zaraz zawinie :) dyndalski i dlatego moje dziecko nie bedzie gralo w zadne gry... zeby mi potem rodzinny terrorysta rosl... oj nie nie...

Gość Raijia
oooojj nie ma nikogo ??? czy zmieniliscie na inny topik?? Ech, gdzie znowu sie podziewacie?? dobrej nocy 🌼

Gość Raijia
Hejcia A ja wpadlam na chwile i widze ze jednak ten watek jeszcze jest :-) mam nadzieje ze keysy tu zajrzy i opowie jak uklada sie jej ze swoja połówka, mam nadzieje ze wszystko ok. a co u ciebie dyndalski? jak atmosfera w domu? mam nadzieje ze do twojej zony cos dotarlo i stala sie ciut cieplejsza dla ciebie :-) uwazasz ze sie roznicie ale jak to mowia przeciwienstwa sie przyciagaja... 🌼 milego popoludnia mimo ponurej jesiennej pogody dla was :-) mam nadzieje ze sie odezwiecie.

Gość Raijia
a zapominalska gdzie sie zapodziala??? moze znajdzie ten watek i sie odezwie :-)

Hej,Niestety nie wiem,moze badania kontrolne czy cos.U mnie bez zmian.Dzis zona wieczorem chce porozmawiac,nawet wiem o czym.Niestety mojego postanowienia nie zmienie.Na maila Ci odp.:)

hej, bo ten co mi sie wyswietla przy nicku to nie moj mail nie wim wogole czemu taki adres sie wyswietla. moj to kasia04021991@wp.pl. a wiec zacznijmy od przed wczoraj... wieczorem rozmowa z moim skonczyla sie fatalnie. powiedzial w koncu o co tak naprawde chodzilo ,, wazysz tone, wygladasz jak wygladasz, i masz rozwarcie na 3 moje penisy i jebac bys sie chciala nawet na porodowce nimfomanko,, tak to wlasnie brzmialo. jakbym w ryj dostala sie poczulam. ale najbardziej wkurwil mnie potem jak widzial ze mi przykro to przylazl zaczal przepraszac przytulac sie, gladzic mnie po brzuchu i ajk do downa mowi ,, nio duźi maś juź brzusi,, wiec mowie o kurwa nie wytrzymam, wyszlam poprostu poszlam sobie do gory do dzidka osiedzoec w huj zeby na idiote nie patrzec

no i wczoraj mial wyjatkowo wolne bp deszcz wiec sie zaladowalismy do auta i do gniezna do mojej starej gin pojechalismy... i co sie okazalo do tej pory chodzilam tu w mogilnie do totalnej idiotki. mam silna anemie i cize zagrozona wiec bede tylko lezec i ladnie pachniec a 20 do lekarza obowiazkowo. tym razem ide do ordynatora oddzialu ginekologii w strzelnie. wiec nara sex... ale moj juz dzis z rana mial lodzika nie wiem w sumie za co, bo wczoraj tez sie popsztykalismy,.. sierota mial przekrecic tylko wylewke od kranu na nowa a rozpierdolil caly kran i to ja potem szukalam hydraulika nie on, bo on mial obraze majestatu bo jak uslyszalam,,zniszczylam mu zycie i niczego sie ze mna nie dorobi,, ..........

No to musisz sie oszczedzac,zeby dzidzia byla zdrowa i za wczesnie sie nie wyklula:P.Uroki bycia ze Soba co Nie?Nie martw sie,urodzisz i wszystko wroci do normy.Ja juz zagladam tu sporadycznie,ale jesli trafie na Was,to zawsze cosik napisze.Trzymaj sie cieplutko i dbaj o Siebie.Milego dzionka🌼