Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyjankowa

Co z nim jest nie tak?!

Polecane posty

Gość cyjankowa

Czesc wszystkim. Poznałam się z moim chłopakiem bardzo dawno temu, jednak dopiero od 3 lat jesteśmy razem. Na początku związku było cudownie. Potem zaczęły się kłótnie i inne problemy. Jest zazdrosny o byle co. O koleżanki, kolegów, o to, że odwróciłam głowę w kościele, o to, że ktoś na mnie spojrzał, o to, że rozmawiam z dwa lata starszym sąsiadem, dosłownie o wszystko. Nie pasuje mu także mój wygląd co wnioskuję na podstawie jego głupich, uszczypliwych uwag typu"O tu masz krostę.", "Nie masz innych spodni?", "Cwiczyłas ostatnio?" Chociaż wcześniej nic takiego nie miało miejsca i zapewniał, że jestem najpiękniejsza na świecie, a gdy się obraże za jego słowa, znów mi to powtarza. W końcu się wkurzyłam i mu powiedziałam, że jeśli mu coś nie pasuje, to niech sie buja, w końcu widziały gały co brały. A on stwierdził, że gdybym go zostawiła to się zabije, bo nie potrafi życ beze mnie. Co się z nim do cholery dzieje?

jest chory na glowe .Po co Ci diagnoza , skoro najlepsze co mozna zrobic to dac sobie z tym Panem spokoj.

Gość vin80
Chory, zakompleksiony, biedny człowiek, który bez leczenia pójdzie na dno a Ty z nim. Albo niech się leczy, albo zostaw go w chooj.