Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria_LUB

Jaki dekoder DVB-T

Polecane posty

Gość Maria_LUB

Pomóżcie zostanę bez TV potrzebuje dekoder DVB-T ale kompletnie się na tym nie znam :/

Gość zew ryczacej gesi
ja mam wiwa hd 50

Gość panprzemas
Manta DVBT-02 z Carefourra za 99zl dziala bez zarzutu.

Gość zew ryczacej gesi
hd 90 jest wygodniejszy hd 90 i hd 50 różnią się tylko opakowanie maja ten sam soft i robią to samo

Gość Marta_Chilbar
A jaki masz TV może już masz z wbudowanym DVB-T?

Gość Maria_LUB
TV to jest jakiś LCD ale nie ma tego tunera zobaczę te co podaliście.

Gość Marta_Chilbar
Jeśli nie ma w TV to ja mam Kruger&Matz z możliwością odtwarzania filmów rmvb :D Na rynku chyba nie ma żadnego z taką możliwością, a i nie drogie są.

Gość Jędrejowicz_Marek
dekodery DVB-T Kruger&Matz są bardzo dobrej jakości i tak jak wyżej wspomianie to możliwość odtwarzania rmvb. Jak ktoś chce nagrać film to podpina dysk i nagrywa. Mam od jakiegoś czasu fakt na początku coś się wieszało ale po wgraniu nowego softa wszytko ładnie "gra". Z czystym sumieniem mogę polecić.

Gość Andreas_W
ja psoadam ten model Krugera&Matz http://www.ceneo.pl/16666334#tab=reviews Nie wiesza się, możliwość nagrywania na dysk zewnętrzny co tu dużo pisać za taką cenę nie ma lepszego obecnie na rynku

Gość muszenncja
Napisz coś więćej na temat dekodera sama z mężem zaczynam szukać. W salonie mamy wbudowany w naszym TV ale chcemy do drugiego pokoju teraz tam jest starszy TV HD Ready wiec po złączu HDMI. Jak widzę ten co wybrałaś ma możliwość nagrywania daj znać czy dobrze nagrywa. Ma wbudowany dysk?

Gość Maria_LUB
Można nagrywać ale na pamięć zewnętrza. Gdyby był dysk wbudowany to pewno koszt dekodera ze 3x droższa ;) Jak do tej pory nie ma problemów z dekoderem w święta nas nie zawiódł :) Nagrywa bez problemów i można nawet zaplanować nagrywanie co ułatwia całość :) A jeszcze pamiętam jak się ustawiało magnetowidy i VHS były a teraz :)

Mój znajomy miał krugera i nie był zadowolony, więc nawet nie myślałam o nim przy zakupie swojego tunera. Ja mam Andrino i jestem zadowolona. Korzystam z Androida na smartfonie od dłuższego czasu, więc się przyzwyczaiłam do tego systemu, dlatego szukałam tunera, który by się z nim jakoś powiązał. Brat mi wszystko popodłączał i teraz mogę sobie wszystkie gry i aplikacje na telewizorze uruchamiać. To samo z FB i innymi stronami, nawet filmy od paru dni oglądam, bo tuner ma VOD. Dla mnie spoko. Ktoś korzysta też może?

Gość zxzx
my mamy mantę i wiwę i oba sobie chwalę.