Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Layla...

Posłuchaj...poczytaj...poczuj...

Polecane posty

Posłuchaj - Beyonce 🌻 Posłuchaj... Tej piosenki, tutaj w moim sercu Rozpoczętej melodii, której nie mogę ukończyć Słuchaj Posłuchaj dźwięku z mojego wnętrza On dopiero rozpoczął znajdowanie wybawienia Przychodzi czas,żeby moje marzenia zostały usłyszane Nie będą zepchnięte na margines i skierowane na ciebie Wszystko przez to ,że nie chcesz słuchać x Słuchaj! Jestem sama na rozdrożu Nie jestem w domu, moim własnym domu Próbowałam i próbowałam powiedzieć co leży mi na sercu Powinieneś wiedzieć Teraz skończyłam ci wierzyc Nie wiesz co czuje Jestem ponad to, czym mnie stworzyłeś Walczyłam danym przez ciebie głosem Ale teraz musze znaleźć mój własny x Powinieneś posłuchać! Tu też jest ktoś w środku Ktoś, kogo uważałam za dawno zmarłego Wykrzykuję moje marzenia, aby zostały wysłuchane Nie będą zepchniete na margines lub zmienione w twoje Wszystko to dlatego bo nie będziesz słuchać x Słuchaj! Jestem sama na rozdrożu Nie jestem w domu moim własnym domu Próbowałam i próbowałam powiedzieć co leży mi na sercu Powienienś wiedzieć Teraz skończyłam ci wierzyć Nie wiesz co czuje Jestem ponad to, czym mnie stworzyłeś Walczyłam danym przez ciebie głosem Ale teraz musze znaleźć własny x Nie wiem gdzie jest moje miejsce Ale będę wciąż posuwać się, Jesli ty nie jeśli ty nie oh, Słuchaj! Tej piosenki z mojego serca Rozpoczętej melodii, którą ukończę Oh, teraz przestałam ci wierzyć Ty nie wiesz co ja czuję Jestem ponad to, czym mnie stworzyłeś Walczyłam z tym głosem, który myślałeś, że mi dałeś Ale teraz muszę znaleźć mój własny Mój własny x http://www.youtube.com/watch?v=y4gimHC7fKs&feature=player_embedded

Blue- Nie mogę swobodnie oddychać 🌻 Okrutne dla oczu Widzieć sposób, w jaki sprawia, że się uśmiechasz Okrutne dla oczu Obserwowanie jak przytula, to co kiedyś było moje x Dlaczego skłamałem? Dlaczego odszedłem tak daleko, by odnaleźć... Dlaczego? Dlaczego? x Nie mogę swobodnie oddychać Nie potrafię w nocy spać Póki nie znajdziesz się przy mnie Nie... Nie mogę swobodnie oddychać Nie potrafię marzyć jeszcze o jednym śnie Bez Ciebie leżącej tuż przy mnie Brak mi powietrza x Przeklinam się Za każde słowo, które wywołało Twój płacz Przeklinam się x Nie zapomnę, nie kochanie Nie wiem dlaczego (nie wiem dlaczego) Zostawiłem tę jedn,ą której szukałem Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego! Nie mogę swobodnie oddychać Nie potrafię w nocy spać Póki nie znajdziesz się przy mnie Nie... Nie mogę swobodnie oddychać (swobodnie oddychać) Nie potrafię marzyć jeszcze o jednym śnie Bez Ciebie leżącej tuż przy mnie Brak mi powietrza x Nie mogę swobodnie oddychać (swobodnie oddychać) Nie potrafię marzyć jeszcze o jednym śnie Bez Ciebie leżącej tuż przy mnie Brak mi powietrza x Odchodzę od zmysłów Nic już nie ma sensu Chcę Cię z powrotem w swoim życiu To wszystko dla czego jeszcze oddycham Ochh..... Powiedz mi dlaczego Czemu nie powiesz mi dlaczego Nie potrafię marzyć jeszcze o jednym śnie Bez Ciebie leżącej tuż przy mnie Brak mi powietrza Nie... Nie mogę swobodnie oddychać Nie potrafię w nocy spać Póki nie znajdziesz się przy mnie Tak Nie mogę swobodnie oddychać Nie potrafię marzyć jeszcze o jednym śnie Bez Ciebie leżącej tuż przy mnie Brak mi powietrza Brak mi powietrza x http://www.youtube.com/watch?v=8Jo7jG--IwU&feature=player_embedded

*POSŁUCHAJ* Up-James Morrison ft.Jassie. J 🌻 Jak mogę cię znaleźć Kiedy zawsze ukrywasz się przed samą sobą Bawisz się w chowanego Póki nie zrobi się zbyt ciemno Zbyt ciemno wewnątrz twojej skorupy Właściwie dlaczego próbuję Kiedy mnie nie doceniasz? Powinienem wiedzieć teraz Kiedy wołasz słyszę dźwięk katastrofy. Jak wszystko upada x Nigdy nie jest za późno by zawrócić Wiem że potrafisz Nie zakopuj demonów głęboko w ziemi Kiedy wszystko upada Jedynym sposobem jest podnieść się x Obserwuję jak twoja dusza załamuje się Rozpada na miliony kawałków Podobnie jak szkło, widzę cię na wskroś I Twoje wymówki na pokaz Czuję się jak w dniu świstaka Mówisz te same rzeczy w kółko Spojrzenie w oczach Słyszę dźwięk upadku Jak wszystko upada X Silna jest twoja miłość To jedyna rzecz, która mnie zatrzymuje Słabe jest twoje serce Ale wystarczająco silne by przyprowadzić cię do mnie 🌻 http://tnij.org/te8s