Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave45

Poznawanie dziewczyn

Polecane posty

Gość dave45

Jak znaleźć dziewczynę , bo ogółem mam dość duże problemy z nawiązywaniem kontaktów , jestem dość mocno nieśmiały. Owszem próbowałem kiedyś coś z tym robić nawet zainteresowałem się jakimiś poradnikami , książkami na ten temat , potem nawet próbowałem podchodzę do obcych dziewczyn ulica galeria handlowa , ale też klapa była brak pomysłu w prowadzaniu interakcji +większość dziewczyn za super chętna do nawiązywania kontaktów nie była każde podejście równało się zlewka , próbowałem trochę też w klubach , ale wydaje mi się , że to nie moje klimaty , ale efekt podobny , no chyba tylko miałem jedno wyjście gdzie jeszcze jako tako było , ale nie wykorzystane sytuacje były. I całokształt do dupy było wydaje mi się , że powody to pewność siebie oraz kreatywność z którą były ogromne problemy , nie umiem zbytnio się zmienić , mam 20 lat ogółem , ale na samych studiach koleżanek też nie mam. I jak tak widzę , że masakra trudne to jest. Co byście radzili??

Być sobą i przestać robić sztuczne parcie. Te "ćwiczenia" to beznadzieja dla idiotów i desperatów.

Gość dave45
ale ja jestem sobą i laski mają mnie w dupie ,lekko samotny się czuje i brakuje mi czegoś takiego , poza tym co same zaczną do mnie gadać wtedy czy co?? że same chcą się ze mną poznać ? xd ;D

Gość dave45
owszem , ale to nie znaczy że trzeba być całe życie sam , coś konkretniejszego bym prosił może lekkie rozpracowanie tego co pytam ??