Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość constansia

ciemiączko u 3 mieisecznego dziecka - kto wie??

Polecane posty

Gość constansia

witam, mam pytanie, jak to jest z ciemiączkiem u waszych maluchów? moja corka ma 3 m-ce i jak przejade po glowce reką to da sie wyczuc wglebienie, nie jest rowne z czaszka to ciemiaczko, ale mala nie ma biegunek ani wymiotow, je i pije normalnie, wiec nie wiem czy to tak musi byc czy cos jest nie halo. Jak czytam wszedzie na necie to ciemiaczko zapadniete jest objawem odwodnienia, ale niemozliwe by byla odwodniona bo apetyt ma a miedzy posilkami pije wode... czy u waszych dzieci jest idealnie rowne z czaszką??

Gość constansia
pocieszylas mnie Arszenika... mam "super" pediatre ktory twierdzi ze ciemiaczko MUSI byc rowne z koscia czaszki. :|

Gość kwitnący_oleander
U mojego synka zawsze było i jest wklęsłe. Ma 8 mcy. Badało go kilku pediatrów i żaden nie wspomniał, że to jakaś nieprawidłowość.

heh pediatrzy... Miałam bardzo fajną pediatrę, ale już u nas nie pracuje. Na jej miejsce przyszła stara babka, która wczoraj chciała dziecku z katarem wcisnąć antybiotyk... Szukamy nowego lekarza;-)

Gość constansia
za to moja daje antybiotyki na wirusy, oczywiscie nie podaje ich dzieciom :/ mam innego lekarza zaufanego do ktorego udaje sie w razie powazniejszych chorób, bo chodzimy prywatnie i stowka za wizyte. Troche nie usmiechalo mi sie umawiac do niej i placic stowke po to by zapytac tylko czy ciemiaczko musi byc rowne z czaszką :) ale jakby ktos tutaj na forum zasial mi ziarnko watpliwosci, pewno z miejsca bym pojechala:P

Ja znalazła już dobrego pediatrę na ostrym dyżurze. Teraz muszę tylko kobitkę zlokalizować;-)

Gość efefef
problem z ciemiączkiem jest wtedy, gdy jest zapadnięte pod kątem ok 45 stopni.