Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WsumieSamotnaCiężarówka

Czy warto to ciągnąć?

Polecane posty

Witam.. Jakiś czas temu zakończył się mój 4 letni związek. Nie mogłam patrzeć na mojego faceta i się rozstaliśmy - z winy obojga. Po pewnym czasie wróciłam do mojego daaaaawnego faceta.. wydawało mi się, że jestem zakochana.. Kiedy dostrzegłam, że wróciłam do niego tylko po to aby ukoić ból po stracie 4 letniego związku chciałam to zakończyć i być sama, ułożyć sobie życie pod siebie na jakiś czas.. zaszłam w ciążę [ nie chcę czytać, że jestem nieodpowiedzialna bo.. brałam tabletki antykoncepcyjne, ale pod wpływem działania innego leku okazały się zawodne ]. Faceta przez całą ciążę nie okazuje mi w sumie zainteresowania, interesuje się jak chce mu się seksu, czasem tylko zapyta jak się czuje, krzyczy na mnie, nie szanuje.. Uleciały mi wszystkie uczucia, przez to wszystko śni mi się były.. co ja mam robić? Tkwić w tym związku ze względu na dziecko? Ciąża przez to w ogóle mnie nie cieszy. Kto zechce samotną kobietę z dzieckiem? Jestem młoda, kiedyś brałam udział w sesjach i pokazach mody więc specjalnie brzydka też nie jestem.. ale kto zechce dziewczyne z dzieckiem? Jestem załamana a to już końcówka 8 miesiąca.

Proszę o wsparcie..

Gość vin80
Związałaś się z gnidą to masz konsekwencje. Lepiej tego nie ciągnąć. Może ktoś Cię przygarnie z przychówkiem - są faceci, którym to nie przeszkadza.

Gość dalajlamka 87
moge wiedziec coza tabletki oslabily dzialanie anty??????,

dalajlamka: psychotropowe, które brałam na nerwicę

Gość dalajlamka 87
:/ czasami zycie plata figle, moja kolezanka zaciazyla biorac tabsy i tabletki na odchudzanie dlatego ja zawsze pytam lekarza co mozna brac a co nie