Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna pełna.

kobietki w ciąży i które niedawno urodziły Wejdzcie

Polecane posty

Gość pełna pełna.

czy któraś z Was też miała twardą macice? Bóle jak na miesiączke? Ja jestem w 15 tyg ciąży jak to było u Was?

Gość WsumieSamotnaCiężarówka
W 15 tygodniu takie chwilowe bóle mogą być dość normalne jeśli nie są zbyt uciążliwe, rozrywające, ciągnące do dołu intensywne i nie towarzyszy im plamienie - w przeciwnym razie jedź na IP :)

Macica się rozciąga i osobiście w 15 tygodniu miałam takie bóle, ustąpiły po kilku dniach, z dzidzią wszystko ok. Każdy przypadek jest indywidualny więc ciężko okreslić. Jak masz obawy dzwoń do GINekolga lub jedź do szpitala.

Gość załamka;(
ja mam twardą macicę od 18 tc. a obecnie jestem w 24. Brałam już luteinę, a teraz fenoterol. Niestety nie pomaga, jutro idę znowu do lekarza i nie wiem czy nie skończy się szpitalem. Z tym, że każdy przypadek jest inny i nie można porównywać. Moja jest twarda cały czas, ale nic mnie nie boli. Przez to, że jestem w ciąży po raz pierwszy to na początku nawet myślałam, że to normalne.

Gość pełna pełna.
nie jest to uciążliwy ból i przechodzi po No spie i nie boli brzuch tylko macica może się rozciąga tam wszystko i odczuwam to właśnie tak? Nie boli Ciągle.

Lekkie bóle są naturalne bo macica i wszystkie więzadła się rozciągają ale nie można wrzucać wszystkiego do worka: bo się rozciąga. Jeśli niepokoją Cię te bóle to jedź na konsultacje. Nie warto przesadzać z lekami, nawet z No spą.

Gość pełna pełna.
to nie sa jakieś ostre bóle kłucia nawet nie ból brzucha tylko tak jak mówiłam macicy i dołu.

Gość pełna pełna.
up up