Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość constansia

wózek CASUALPLAY S4 ma ktos? prosze o opinie

Polecane posty

Gość constansia

http://www.tosia.pl/sklep/product/p/541/casualplay-s4.html Ma ktos w posiadaniu ten wozek? jak sie sprawdza, czy jestescie z niego zadowolone? Potrzebuje wózka którym moglabym pokonywac leśne dróżki, piaszczyste brzegi jeziora, bo tam najczesciej spacerujemy, zalezy mi by siedzisko bylo wygodne zeby dziecko moglo sie dobrze w nim wyspać. Spodobal mi sie ten wozek wizualnie, nie mialam okazji obejrzec go na zywo, prosze o opinie czy warto go kupic?

Witaj! Ja posiadam ten wózek (przesadziłam do niego dziecko 7 miesięczne z wózka Quinny Buzz - bo denerwowało mnie kubełkowe siedzisko). Wózek casualplay s4 wg mojej opinii jest wózkiem posiadającym wiele zalet: * Szerokie siedzisko, rozkładane na płasko na pasku * ogromna budka, dzięki której nie potrzeba parasolki by osłonić dziecko od słońca * posiada dość duży koszyk (przydatne podczas zakupów, spacerów) * dla aktywnych hamulec ręczny * dobrze się prowadzi * jest stabilny Wady: * Budka trochę opada * wózki te są chyba tylko czarne i różnią się wkładką kolorową, co sprawia, że wózek szybko blaknie! * jest dość dużym wózkiem Jednak mimo wszystko jestem z tego wózka bardzo zadowolona - myślałam już o lżejszej spacerówce, ale na pewno przez zimę pozostawię ten wózek, a potem pomyśle (na wiosnę) o przesiadce na lekką parasolkę