Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi wstyd :/

dostałam kosza!!!!

Polecane posty

Gość ale mi wstyd :/

ale mi wstyd :( Kocham się od dłuższego czasu w żonatym sąsiedzie ale on jest naprawdę taki hmmm... aż nie da się opisać. Jego żona jest w ciąży, widziałam jak wczoraj wychodzili z torbą więc stwierdziałam, że jedzie do szpitala. Wieczorem poszłam do niego z laptopem żeby mi pokazał jak wgrać system, i... była próba pocałunku... on się odwrócił:o był zażenowany widać było po jego minie przeprosiłam a on nic się nie odezwał już mi nawet tego nie wgrywał jest mi tak głupio nie chcę wychodzić z domu bo boję się, że go spotkam...

Gość srth
Słyszałaś kiedyś o moralności?

Gość 6856900
Tacy to mają fajnie, moga sobie zapładniać kobiety...

Gość w takim razie ja idę do zakonu
spróbuj z kolejnym...a potem z kolejnym.... może ktoś w końcu się zlituje

Gość ioiwudyuw
ale wiecie co szacun dla faceta który się odsunął

Niezwykłe, wprost mi się nie chce wierzyć w to, że się odsunął, może nie byłas w jego typie. Ale bardzo dobrze ci tak, ja bym na twoim miejscu spłonęła chyba ze wstydu :D

A moze chcialas go czyms zarazic ?Psychopaci lubia sie znecac psychiczne pod pretekstem dobraj woli

Powody mogą być takie: -nie była w jego typie - bał się, że się wyda romans (za blisko mieszka, to niebezpieczne :P) - ma już dawno BEZPIECZNĄ kochankę :D Ale dobra, to nie temat o nim, tylko o niej.. :D

Biorąc pod uwagę kondycję moralną społeczeństw w obecnych czasach, aż dziw bierze. Oby to było tak, że ten facet miał jednak kręgosłup moralny, a nie że Ty jesteś tak odrażająca. Ale poza wszystkim uważam, że temat jest prowokacją :)

Jedyne, co w tym widzę nieautentycznego, to to, że odmówił XD ale reszta jak najbardziej, mogłaby się wydarzyć.

Gość Pankretator2333
Załamujecie mnie... zdarzyła mi sie podobna sytuacja, niemal identyczna, mam dziewczyne a jej koleżanka poprosiła mnie o instalacje windowsa XP, poszedłem do niej i juz moje podejrzenie wzbudziło to jaka była zestrojona i ze proponowała wino. No ale wziąłem sie do pracy a ona zaczeła sie coraz bardziej zbliżać i na koniec próbowała pocałunku no a ja sie odsunąłem i powiedziałem jej (bo atmosfera zrobiła sie nieciekawa) jak dokończyć tą instalacje i ze jak coś to w razie problemów niech dzwoni - po czym szybko sie ewakuowałem. Oczywiście juz nie dzwoniła:D

czyżby kolejne głupie prowo o napalaniu się na sąsiada? ­ mayor, lepiej zacznij szydełkować...