Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony wzorowo

Zostawiła mnie po 4 latach dla innego...

Polecane posty

Gość skrzywdzony wzorowo

witam opowiem wam swoja historie ponieważ chce przestrzec was prze błedami jakei popełniłem mianowicie zostawiła mien dziewczyna po ponad 4 letnim zwiazku.zaczeło sie wszytsko psuc 2 lata temu odkad przestalismy mieszkac razem poniewaz chciałą wrócic do siebie wtedy niby płakała ze jej zle jak nie mieszakmy razem ale mineło i było dobrze do okoła pól roku temu. miała kolege którego dziewczyna zostawiła rook temu i angle zaczał pisac do mojej dziewczyny aa ona szukajac wrazen i chyba czegos nowego zaczełąz nim psiac mówiła mi ze to nic wielkiego ale potem zerwała ze man mówiac ze chce zatesknic za mna trele lelel. okazało sie potem ze zaczeła sie z nim spotykac niby tylko byli na jakims rajdzie. potem powiedziałem jej ze chce zerwac z nia kontakt całkowicie to chyba sie opamietała i nagle zaczeło jej zalezec powiedziała ze chce zerwac z nim kontakt i zyc tylko ze mna. głupi wybaczyłem jej i wrócilismy do siebie było dobrze do poprzedniego tygodnia kiedy to on miał urodziny ja byłem w pracy a ona poszła na impreze z moim koleszka i tam go zoabczyła i chyba znowu sie zaczeli waflowac. pokłocilismy sie po tej imprezie i zerwała ze man potem powiedziała ze nie chce miec hcłopakaze nie wierzy w miłosc ze codziennie taka rutyna i chce byc sama. jak sie okazało znowu sie z nim spotyka ze man zerwała kontakt. w zwiazku nigdy nie było jakso dobrze poniewaz ja chciałem zeby chociaz troche okazywałą mi miłosci a ona nic zimna jak lód aa wczesniej jzu przezyła taki długi zwiazek była z chłopakiem ponad 3 lata i zostawił ja dla innej. fakktrobiłem jej awantury o innych chłopkaów. ale w tym wszytskim wyszła chyba rutyna. codziennie razem spalismy bo potem u inej prawie mieszkałem po pracy ja odbierałem i znowu razem. i chyba dlatego tak wyszło ze ja swoje zycie uporzadkowałem tylko pod nia dlatego przestroga dla innych ze nie warto sie oddawac w całosci bo potem własnie sie odstaje po dupie. fakt jestem zbity jak pies ale jakos to teraz mniej przezywam inz poł roku temu. nie pisze do inej nic napsiałem tylko ze sms typu szczerosc heeh a ona odpisała mi musissz... to jej napisałem ze po 4 latach chociaztyle mogłas zrobic. piszcie co uwazacie:)

Gość skrzywdzony wzorowo
sorki za błedy :)

Gość skrzywdzony wzorowo
czego nic nikt nie odpisuje. napiszcie co sadzicie o tym

Gość wkeufvd
szkoda mi cię naprawdę. widać, że porządny z ciebie facet. ja jestem kobietą i czasem myślę, że dobrzy i porządni faceci gustują w takich "płochych" dziewczynach - bo ta twoja płocha jest. bez miłości związek się nie utrzyma. choć może ona była na innym etapie niż ty. Ty piszesz teraz, jak masz złamane serce, że nie należy się tak oddawać w całości, trzeba zostawić coś dla siebie. A ona widocznie wcześniej doszła do takiego wniosku - bo, jak piszesz, wcześniej przeszła zawód miłosny i z tobą była już chłodna. Ale nie poddawaj się, są porządne, fajne kobiety.

Gość kamil1979jgora
może chciała pierścionka?

Gość ManiaWszędobylska
No właśnie. Po czterech latach to pierścionek by się przydał. Jakaś deklaracja...

Gość skrzywdzony wzorowo
dobrze dziewczyny pierscionka i co bym teraz zrobił z tym złotem chodził w nim.. podejrzewam ze nic by z tego nie było widocznie tak miało byc..

Gość klklk
autorze, uważam, że jesteś frajerem nieprzeciętnym

Gość skrzywdzony wzorowo
dlaczego tak uwazarz ?? ]

Gość Niebieskookiciemnyblondyn:)
Nie przejmuj sie życie toczy sie dalej a w Polsce na 1 gosci przypada 1,3 kobiet

Gość skrzywdzony wzorowo
ojj powiem wam ze mimo tego ze poszła do inego to byłbym w stanie jej to wszytsko wybaczyc bo tak ja mocno kocham... wiem ic zuje ze jzu nikogo tak nie pokocham jak jej. ciezko mi jest cholernie jeszcze terazkiedy widziałem jak wracałem z pracy ze pod jej domem stoi jego auto no poczucie dramat..

jesteś jeszcze młody i dlatego wydaje ci się, że już nigdy nikogo w życiu - ale to przejdzie, wierz mi, takie doświadczenia bardzo nas kształtują widocznie albo to nie jest odpowiednia dziewczyna, alebo to nie jest wasz czas kochanie musi byc ze wzajemnością, widac ona ciebei aż tak bardzo nie kochała jak ty ją i przykro mi z tego powodu ale brzmisz jak fajny facet i jestem pewna, że jeszcze kiedyś będziesz dziękował losowi, że wam nie wyszło, bo teraz masz szanse spotkac kogoś, kto na ciebie naprawdę zasługuje

Gość skrzywdzony wzorowo
no oby było tak jak piszecie chociaz powiem wam ze cały czas sie łudze zemoze poparu latach jeszcze sie spotkamy aleznou sie zastanawiam po co ?? skoro mine nie kocha ale to chyba ze wzgledu nato ze tak mało czasu mineło od tego wszytskiego:(

Gość taki jeden facet 28
;..a mi ciebie nie szkoda..no takie zycie robiłeś za klina 4 lata byłeś w dodatku chorobliwie zazdrosny ..no ,ale cóż wyciagnij wnioski na przyszłosc z tego zwiazku

Gość taki jeden facet 28
to nie ona cie skrzywdziła sam się krzywdziłeś pisaleś ,że nigdy nie było dobrze ,że awanturowałeś się o okazywanie uczyć....stary no nie da się na kimś wymusić uczuć one albo sa albo ich niema ..ja też miałem tego typu dziewczynę to sie rozstalismy po pół roku bo stwierdziliśmy oboje ,ze do siebie nie pasujemy ,że ja chce co innego co ona i się rozstalismy w pokoju i tyle...nie zmienisz jej ,ale możesz zmienić swoje myślenie i zaakceptuj tą sytuację i daj sobie z nią spokój.

Gość oiujkil;
dzieci nie macie,ani slubu ,trzeba się bawic z zycia korzystac a nie uczepic się jednej osoby jak glonojad szyba i tak tkwic.bożeee 4 lata ,taki związek to prawie jak kazirodztwo ,zawsze na początku jasyt fajnie ,pierwszy rok ,no może dwa a pózniej wieje nudą i po co tak tkwic? w małżenstwie tak samo ,żygac się chce po 5 latach ale są dzieci i sie cierpi ,znosi ,chociaż żygac się chce

Gość karollll.aa
a masz auto? nie .pierscionek kupiłeś? nie .dobrze zarabisz ? nie poza tym widac ,ze oferma z ciebie i na pewno jestes jeszcze niski tzn. łeb i dup.a razem.zgadza sie? pwenie minetkę też robisz zle ,ślinisz się przy całowaniu za bardzo,masz nieświeży oddech i suchą dziwnie owłosioną klate.na dodatek obojętnie dokąd byś szedł zawsze przechodzisz obok jej domu...typowa ofiara losu

Gość skrzywdzony wzorowo
ojj i myslisz sie bo gram zawodowa w piłke nozna wiec muskulatury mi ine brakuje. samochód mam zarabiam tez niezle wiec jeses w błedzie dziecko

Gość skrzywdzony wzorowo
i co Wy tak o ten pierscionek wiele razy był ponagalany temat pierscionka a to przez jej mame a to sasiadka sie pytaała ale ona cały czas mówiła ze to za wczesniej...

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!

Gość gość
tez ktos mi sie podoba ale bez wzajemnosci.

Gość gość
daj sobie spokoj bo ona cie nie kocha.

Gość gość
W moim przypadku w odzyskaniu narzeczonego pomógł rytuał z portalu http://magia-anielska.pl na powrót czekałam 2 miesiące ale było warto.