Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Refleksje porządnego

Opłaca się być porządnym i czekać z seksem na związek tylko dla porządnej panny

Polecane posty

Bo nie opłaca się czekać na taką, która miała wielu partnerów, uprawiała seks bez związku, seks przygodny

Gość srth
Seks bez związku z czym? ;-)

Ale zabawne. Chodzi o pannę, która gździła się z kimś, z kim nie była związana

Gość rtj
nie rozumiem w ogole tego tematu co cie obchodzi czy kobieta miala wczesniej jednego partnera czy 12-stu ?

Gość bmbl i Historia Filozofii
opłaca się zapoznać z technikami seksualnymi, by dać kobiecie orgazm, głupi koniotłuku. Weż lepiej zlizuj bita śmietanę z kolanek księdza, i nie truj dupska swoimi wypocinami.

Gość kamil1979jgora
wtedy jest mniejsza prawdopodobieństwo HIV itp.

rtj bardzo mnie to obchodzi, bo puszczalskiej nie chcę

Takie co miały 12 partnerów są dobre dla babiarzy

Gość pat i kot kot i pat
Sam zdecyduj. Ja jestem taką panną co czeka ale powoli wątpie w sens tego jak nasłucham się naoglądam i naczytam jak faceci przedmiotowo traktują kobiety seks i zawsze zdradzają boje się że zostane wykorzystana i będe cierpieć przez swoje ideały a jednocześnie nie potrafie się zmienić wiem jedno nas kobiet tego typu jest więcej niż facetów zazwyczaj facet jak jest prawiczkiem to na pewno nie z wyboru..

Gość pat i kot kot i pat
facet który miał 12 partnerek nie zasługuje na dziewicę ;) podobno kobietom nie przeszkadza przeszłość seksualna tak jak facetom a gówno prawda przeszkadza z różnych powodów nie zaufałabym komuś takiemu

Gość panienka bez ogonka
ale to nie tylko faceci tak robia... mam kolezanki dla ktorych seks na dyskotece to prawie normalna sprawa, a ja jak kolezanka wyzej..nie potrafie tak i w sumie nawet nie chce tego zmieniac bo i po co... najwyzej umre stara pomarszczona i nie tknieta :P chociaz pokusa jest

Nie szukam dziewicy

Gość pat i kot kot i pat
wiadomo że nie tylko faceci bo co sami ze sobą mieliby uprawiać przygodny seks? to by musieli prawie sami geje chodzić po świecie :D uważam że jest tyle ludzi na świecie że spokojnie dobiorą się ci którzy mają bujną przeszłość i oddzielają seks od uczuć oraz ci którzy traktują to poważniej. W końcu po co czekać na kogoś kto nie czekał? Jak już się czeka to obydwie osoby powinny się tak wyczekać ;)

Gość pat i kot kot i pat
a ja myślałam że tak ;) ja też bym nie musiała mieć prawiczka chociaż byłoby fajnie,ale facet który miał partnerkę czy dwie ewentualnie 3 jak by był starszy jest ok jeśli łączy seks z miłością i brzydzi sie traktowaniem go jak zabawę albo towar potem zdradziłby tłumacząc że to nic wielkiego,przecież to był "tylko seks" "odmiana" "adrenalina"