Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie prowo, to życie:O

o co chodzi z tą Konopnicką?

Polecane posty

Gość to nie prowo, to życie:O

że była lesbijką? nawet jeśli, to co to ma do rzeczy?:O

Gość Żelisław zbanowany
o to chodzi, że palanci narodowcy i kibole nie za bardzo wiedzą kim była autorka uwielbianej przez nich "Roty". Ciekawe czy oni w ogóle rozumieją tekst tej pieśni czy tylko tak bezmyślnie odtwarzają, żeby tylko mordę czymś zająć w przerwie między wysyłaniem żydów i pedałów do gazu a domaganiem się "prawdy" o Smoleńsku :classic_cool:

Gość OLAMAKOTA
teraz wszyscy są lesbijakmi albo gejami.Czy fakt że poetka mieszkała z przyjaciółką czyni ją lesbijką? Lewactwo szerzy swoją idiotyczną propagandę. Chcą "podciągnąc "jak najwięcej wielkich do swojego homoseksualnego panteonu. Gejów znam i lubię ale nie lubię ściemy. Żelisław to zakompleksione cuś imputujące inaczej myślącym ciasnotę umysłową Samo cuchnie wstecznym powtarzaniem dennych banałów ,Ograniczone toto,niezdolne do wyartykułownia czegoś więcejej niż Smoleńsk PIS i mocher.Dno intelektualne.Melizna.

Żelisław za co Cię zbanowali:-P przecież Ty grzeczny i miły chłopak jesteś:-P

Gość żenekonopnicka
mało tego, lubiłe też palić konopie

a skąd mają wiedzieć , w szkole już się nie przerabia anorektycznej literatury typu nasza szkapa, wychowanie muzyczne kuleje janko muzykant oraz psychologi jas nie doczekal

Gość cena mojego życia
miała bliską przyjaciółkę z którą mieszkała w swoim domku na podkarpaciu , teraz tam jest muzeum, polecam odwiedzić

Gość bmbl i Historia Filozofii
raczej biseksualna, ale mając takiego męża jak Konopnicka miała to bardzo słusznie, że pieniacza sądowego i nieudacznika zostawiła i wychowywała swoją bodajże 10 dzieci sama, bo z takim mężem zdechliby z głodu. Ale jakiś prawicowy idiota stwierdził, że była lesbijką starego typu i żyła w czystości, hahahahahaha

Gość Żelisław zbanowany
to z tego, że dla niektórych bycie osobą homo- dyskwalifikuje z bycia patriotą gdyby tępe pały nie darły ryja o "pedałach do gazu" to całej dyskusji by nie było🖐️ a nawet, jeżeli Konopnicka i Dulębianka tylko "mieszkały razem" i nic z tego nie wynikało (nie wiem kto jeszcze łyka takie głodne kawałki :classic_cool:) to i tak rozwiodła się z mężem, a w swojej twórczości lewicowała i to mocno, wiec gdyby żyła dziś to palanci waliliby nienawiścią w M. Konopnicką tak samo, jak w Szczukę :o

Gość Żelisław zbanowany
słuszna uwaga, raczej była bi-, a nie homo 🖐️

nie rozumiem czemu ludzie łykają tak łatwo że bycie homo=bycie lewicowym. toż to propaganda:O tak samo bycie katolikiem =prawicowym.

Gość Żelisław zbanowany
głupia trolko, to już twoja teza, bo nikt tutaj czegoś takiego nie napisał 🖐️ połowa kleru to geje

Gość OLAMAKOTA
Maria Konopnicka miała dzieci.Ludzie,nikt nie był jej materacem! Nie chodzi o to że fakt bycia lesbijką dyswalifikowałby wielką poetkę.Nie o to chodzi. Orientacja nie ma tu nic do rzeczy,nic do geniuszu z jakim tworzyła słowa.Chodzi o trzymanie się faktów.Mieszkać z kimś to jeszcze nie znaczy być seksualnym partnerem. Zarówno rodzina,biografowie jak i dyrektor muzeum uważają takie naginanie rzeczywistości by pasowała do lansowanego trendu za nieuprawnione.I tyle.

co? a czy ja mówię że ktoś coś takiego napisał? :O Ciebie chyba za nieumiejętność czytania postów zbanowali. i nikt Cię nie zapraszał do dyskusji jak na razie.

Gość Żelisław zbanowany
a to mnie ktokowliek miał zapraszać do dyskusji? co to, twoje prywatne forum?:D zdziecinniała idiotka

fakt wczoraj nauczyłam Cię nowego słowa wczoraj nie mierz wszystkich swoja miarą - ja nie używam słów których znaczenia nie znam:-P po co miałabym to robić, matole? swoją drogą jesteś taki trochę psychofan że robisz zdjęcia moim postom

Gość Żelisław zbanowany
tobie kurvo najwyżej weterynarz robił zdjęcia trolu

Gość Konopnicka ze straponem
ktoś mnie wołał?