Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu sie przyplatalo;/

infekcja kobieca, mam pytanie

Polecane posty

Czesc, moze bardziej doswiadczone kobietki pomoga, w piatek ost raz mialam stosunek, w niedziele poczulam, ze cos mi "tam" nie gra, w pon rano poszlam do gin i niestety - infekcja, nieduza, ale dostalam globulki i masc. moj partner nie skarzy sie na zadne dolegliwosci i stad moje pytanie - czy moglam go zarazic? mija 5 dzien, wiec mam nadzieje, ze nie, czy ktos odpowie? dziekuje z gory.

Gość Dark side of the moon 25
u mnie się to wlecze jak guma od majtek masakra i nawraca, jak nie grzybica to stan zapalny...wiesz co faceta nie da się tym zarazić bo to nie choroba weneryczna

Gość kostuszkauszka
flecik sobie wetknij i niech facet podmucha - zagra

nie jest to grzybica, pytalam lekarki. wydaje mi sie i mam nadzieje, ze "ominelo" go to,tj kiedy wspolzylismy moze nic sie tam jeszcze nie "klulo". nie ma zadnych objawow, a nie wiem czy to mozliwe, zeby tak dlugo sie to "ukrywalo"...

Gość kostuszkauszka
nie ty go zaraziłaś a raczej on ciebie pora wiedzieć takie rzeczy

tak bardzo mi z tym zle - wiem, ze trzeba unikac stosunkow. mialam juz kiedys infekcje niestety, chyba jak nasza wiekszosc;/

Krótko mówiąc stosunek jest grzechem ciężkim przeciwko VI przykazaniu. Oczywiście, można uzyskać rozgrzeszenie z niego, jeżeli się żałuje i postanowi poprawę. W tym celu wcale nie trzeba się rozstawać (myślę, że źle zinterpretowałaś słowa spowiednika), tylko zamieszkać osobno i nie sypiać ze sobą. Wydaje mi się, że warunki są możliwe do spełnienia, jeżeli naprawdę chce się wrócić do Boga. Jeśli macie trudności ze zrozumieniem, dlaczego seks przedmałżeński nie służy związkowi, na początek przeszukajcie wątki na tym forum, wiele razy pojawiał się ten temat i był omawiany

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Jeżeli została u Pani rozpoznana grzybica, partner musi także poddać się leczeniu, nawet jeżeli nie ma obecnie objawów klinicznych. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl

Gość lisavieta
to raczej on ciebie zaraża, bo faceci mają najczęściej bezobjawowo jak się nie przeleczy to znów cię zarazi

Gość byczycaa
Tez mam co jakis czas infekcje, swedzi mnie troche wtedy cipka. Po dwoch dniach mija, wiec nawet nie ide z tym do gina, a facetowi nic nie dolega na szczescie:)

Gość byczycaa
Jezeli to tylko infekcja to go nie zarazisz, nie obawiaj sie. Moj gin mi tak kiedys powiedzial.