Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamammamama

Polskie wybrzeże z dziećmi. gdzie pojechać? gdzie ciekawie? pomożecie?

Polecane posty

Gość mamamammamama

chcę poszukać miejsca, bo w zeszłym roku jak dzwoniłam w marcu, to już z miejscem było różnie. zależy mi na noclegu blisko głównej plaży. jedziemy z dwójką dzieci. nie musi być spokojnie. nie przeszkadza mi tłum ani zgiełk. chciałabym, żeby coś się w tej miejscoiwości działo, żeby były jakieś atrakcje jak pogoda nie dopisze czasem. przez kilka lat byliśmy w Trójmieście, Krynicy Morskiej, Mielnie, Unieściu, Kołobrzegu, Stegnie i najbardziej podobała nam się Krynica pod względem plaży,wody, ale poza karuzelą zero atrakcji. co polecicie? za granicę wybieramy się, ale w 2014.

My byliśmy w tym roku w Karwi, bo to taka typowa miejscowość dla rodzin z dziećmi. No ale trzeba mieć na uwadze, że to taka dziura trochę, tzn. dla dzieci są atrakcje typu parki zabaw, zjeżdżalnie dmuchane, samochody, automaty, można wypożyczyć takie nie wiem jak to się nazywa takie jakby rowero-samochody nawet 4 osobowe, były też takie koniki typu na biegunach do jeżdżenia po ulicy. Hm... a tak to wieczorem zapada cisza na mieście, bo dzieci idą spać :) Blisko do plaży, jedzenie dobre. A jak coś to można pojechać na wycieczki to innych miejscowości samochodem lub autobusem. Jeśli masz na myśli dzieci starsze tzn. nastolatki to mogą się tam nudzić, to raczej miejscowość dla maluchów.

Gość mamamammamama
sawa, latem jedno dziecko będzie miało rok, drugie 4, ale ja byłam z tą starszą jak miała rok i potem 2latka i w Mielnie i w Krynicy i nie przeszkadzało nam, że jest dużo ludzi czy za głośno:) szukam właśnie miejscowości, gdzie nie będziemy się nudzić, także my- rodzice, bo jedziemy w rodziny:)

Gość mamamammamama
w trzy* rodziny miało być:)

no jeśli nie planujecie siedzieć całymi dniami na plaży, to faktycznie w Karwi się zanudzicie :)

Gość kasia55555
Bylismy w Jastrzębiej Górze z 2-latkiem. Bardzo chwalimy ale my raczej spokoju szukaliśmy. Blisko Karwia, Władysławowo, Hel. Bardziej nastawiliśmy się na wypoczynek niż zwiedzanie.

Gość Do Mielna, centrum letniej
seksturystyki z małymi dziecmi? :O Z wcześnie szukałaś- w lipcu można było przebierać w ofertach i ceny szły w dół

Gość mamamammamama
jaka seksturystyka?:) ja nie widziałam nic niecenzuralnego bez przesady

ło jejku aż takie terminy? Matko, nie myślałam, że tak ciężko, a sprawdzałaś w Jastrzębiej Górze Primaverę, tam też mają sporo atrakcji dla dzieci, jest spa, więc na pewno się nikt nudził nie będzie.

Gość szafagra1986
poleacm w 100% Łebę - dużo atrakcji , 2 główne ulice z pierdołami, kino, na rynku często malowanki, portrety, robienie bransoletek, zespoły ! Plaża ok !!! polecam !!!!!!!!!!

Gość trop
władysławowo- place zabaw, wesołe miasteczko, basen, rejsy statkiem, blisko do trójmiasta

Gość boblinnn
Mnie zaskoczył pozytywnie park Mikrokosmos. Idziesz sobie uliczką, a tu nagle wielki owad stoi :D Naprawdę dużo śmiechu, ale i spora dawka wiedzy o owadach, roślinach, mikroorganizmach. U mnie dzieciaki owadami to nie mogły się w sumie nacieszyć. W parku jest wszystko, czego potrzebujesz do dłuższego wypoczynku, w tym dział z gastronomią i plac zabaw. Na 3 – 4 godziny pobyt rewelacyjny. Można większość rzeczy zobaczyć.