Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Czytelniczka Expresssu

Horror zamiast seksu

Polecane posty

Gość Czytelniczka Expresssu

Był horror zamiast romantycznej randki i rozsadzający ból zamiast niebiańskiej rozkoszy. A wszystko przez to, że kiedy Anna G. (40 l.) ze Szczecina (woj. zachodniopomorskie) w trakcie łóżkowych figli krzyknęła do swojego kochanka Zdzisława B. (40 l.): "Wypełnij mnie!", ten złapał za piankę do montażu okien i drzwi i spełnił życzenie kobiety. Eksperyment sprawił, że ona wylądowała na stole operacyjnym, a on w więzieniu. Romantyczny wieczór zaczął się niewinnie - od winka i czułych słówek. Jednak po chwili kochankowie byli już nadzy i roznamiętnieni. I nagle Anna G. wykrzyczała do kochanka: "Wypełnij mnie"! Ten potraktował to dosłownie. Chwycił z półki w przedpokoju piankę poliuretanową i... wstrzyknął ją w waginę kochanki! Pianka, która zazwyczaj służy do montażu drzwi i okien, zaczęła w Annie G. rosnąć i szybko twardnieć. Przerażona kobieta, zamiast wielkiej przyjemności, poczuła potworny ból. Kochanek musiał wezwać pogotowie. Anna G. miała dużo szczęścia, bo lekarzom udało się usunąć operacyjnie całą stwardniałą i szczelnie ją wypełniającą piankę. Kiedy kobieta wybudziła się z narkozy, ze wstydu nie mogła z siebie wydukać jednego słowa. - To był wypadek i mój pomysł - opowiada. - Nie mam do Zdziśka pretensji. Żyję i to jest najważniejsze! - dodaje, spuszczając głowę. Kiedy opuszczała szpital, lekarze poradzili jej, by następnym razem korzystała z bardziej sprawdzonych i atestowanych "umilaczy", które można kupić w sex-shopie. * Autor: Piotr Piwowarczyk * Źródło: Super Express

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować