Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ta sprawiedliwość

zryczałam się jak debil oglądając uwagę! za co cierpią te dzieci?:(

Polecane posty

ja nie raz przepłakałam, że synek ma kolki, alergię na białko, atopowe zapalenie skóry, refluks, a tu taka choroba. coś strasznego. powiecie czemu tak jest na tym cholernym świecie?:(

ja tez mam synka, i poprostu nie ogladam ani uwagi, ani wiadomosci...jak slysze tylko ze jakiemus dziecku dzieje sie krzywda to z bezsilnosci mam ochote rozwalic cos

Gość ja też się popłakalam
To straszne :( Współczuję tej dziewczyce bardzo 😭

ja też staram się nie oglądać, ale patrzyłam na sport i pogodę i niestety zostawiłam tvn:/

Gość sweetest_thing
ale o co chodzi?

tak, a singielka zaraz wywali ze ona dzieci nie robi bo nie ma pracy

Gość whedif co ma lody
no tak bo najlepiej nie patrzeć na krzywdę innych , udawać że ich niema jesteście głupie

Gość do singielki
mozesz rozwinac swa mysl? co przez brak pieniedzy? uszkodzony gen? matka natura raczej wyrządziła taki los

Gość whedif co ma lody
sram

whedif, ale jak mam jej pomoc? jedynie finansowo, a ta choroba jest nieuleczalna. nie zbawie swiata, nie obdaruje wszystkich chorych dzieci. nie moge na to patrzec, bo mam za miekka dupe:/

Gość też się popłakałam
wysłałam parę SMSów

i co to da ze obejrze...????? ja jestem za wrazliwa, mam za duzo empati i wierz mi ze ciezko to psychicznie odchoruje. Kiedys bylo glosno o 10 m-nym Piotrusiu ktorego pobil na smierc ojciec. Pol roku przeplakalam, po co mi to? Mam malego synka i lepiej zeby nie widywal mnie w takim stanie. Ludzie sa rozni, ale nie znaczy to ze jestem glucha i znieczulona na ludzka krzywde.

Gość blevvee
ja się nie rozczulam nad tvn-wską obłudą. Z 1 strony pokazują co chwilę chore dzieci, epatują nimi aż do obrzydzenia, karzą ludziom płacić na nie pieniądze, a z 2 strony oczywiście pupilki ryżego z największą chęcią by te dzieci zamordowały jeszcze w łonie matki bo przecież jeśli tylko istnieje RYZYKO że płód jest chory to trzeba go natychmiast usunąć i wywalić do kibla jak śmiecia. Więc niech mi tu nie epatują chorymi dziećmi bo i tak wiadomo, że pieniądze idą na prezesów tvn-u a nie na chore dzieci.

boona, ja mam to samo, zaraz wyje i mysle i serce krwawi, ze nie moge pomoc. jedynie wyslac kilka smsow w miesiacu, bo sama mam dwojke dzieci, w tym mlodsze alergik, którego leczenie tez pochlania kase:(

7126 o tresci POMAGAM

Gość buhahahhaa
czyli laseczki - wychodzi na to, że skoro wysłałyście smsy to wspomogłyście dzisiejszy wieczór prezesa z luksusową dziwką a nie pomogłyście dzieciakom :) naiwność ludzka nie zna granic :P

Gość sweetest_thing
otóż to, zamiast wysylac te glupie smsy i zrzucac sie na pensje tych celebrytow debili, lepiej kupcie biednej rodzinie buty dla dziecka badz podarujcie ubranka wam juz niepotrzebne

Gość vbm
tacy biedni to ci rodzice tej dziewczynki nie są..bo w jakiej chacie mieszkają...tylko wszyscy zebrac potrafia

Gość ja też się popłakalam
Jesteście okrutni :( I wszędzie dopatrujecie się oszustwa ...

Gość też się popłakałam
jak czytam takie wpisy jak te ostatnie, to mam ochotę rzygnąć na te wasze mordy :P chore macie mózgi popaprańcy

moj mial azs, wiem co to za bol...o kasie nie wspomne... kosmetyki a-derma, mydlo 30 zl, teraz juz kapie go w normalnych. Ale jak moge pomoc to pomagam, i nikt mi tu kitu nie wcisnie ze te pieniadze nie trafiaja do dzieci...

nie zwracaj na idiotow uwagi, znizy Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.

Gość vbm
narzygaj na morde twojego znajdora k.u.r.w.o

Gość tvn nie szanuje ludzi
wiec nie wierzę że chcą komukolwiek pomóc

Gość sweetest_thing
w czym jestesmy okrutni? w czym? w tym ze nie uznajemy takiej hipokryzji pt"poplacze przed tv, wysle smska i swiat bedzie lepszy" kobieto rob cos dla innych i naprawde im pomagaj to bedziesz sobie mogla innych wyzywac ...a jesli tylko potrafisz chlipac to sobie atruj przez 3 lata w czasie studiow bylam wolontariuszką w hospicjum w moim miescie, wystarczajaco napatrzylam sie na cierpienie wiec mi tu nie wyskakuj z farmazonami

Gość do boona
boona, zbastuj dziewczynko z wyzwiskami bo widac malo wiesz o swiecie ze taka naiwna jestes

Gość marcysia 12
Ja wysyłam sms i wiem ,że chociaz w ten sposób pomogę.