Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeczulaa

Niedobranie sie ? czy to mozliwe ???

Polecane posty

Gość qeczulaa

witam, od jakis 4 mies wspolzyje ze swoim partnerem, jest on oim pierwszym i nie ukrywam ze pierwzzy raz a raczej pierwsze razy byly koszmarnie bolace i anstepny miesiac seksu rowniez nie obyl sie bez bolow, teraz juz jest w miare ok, ale jak np mamy przerwe ok 2 tyg (mieszkamy kawalek od siebie) to po pierwszym stosunku odczuwam jakby mnie cos palilo w srodku czasami tez kiedy jest w pelnej erekcji czuje jakby ktos mi od srodka w brzuchu po wnetrznosciach uderzal :/ czy sie "przyzwyczaje" czy po prostu nie dopasowalismy sie w lozku??

Gość zanetkaa93
Myślę, że się przyzwyczaisz. Też na początku mnie bardzo bolało. Normalny seks to był po jakiś 4 miesiącach po pierwszym razie. A teraz już jest cudownie :) Nic nie boli, sama przyjemność :)

Przyzwyczaisz się, ale w okresie przyzwyczajania poproś o większą delikatność

Gość qeczulaa
moj facet zeby dac mi przyjemnsc jak na ten czas musi zaspokajac mnie reka bo podczas penestracji jedyne co to tylko czuje ze jest w srodku i tyle no i czasami boli, jak jestem bardzo wilgotna to nie czuje bolu po, to trwa juz ook 5 mies i sie boje ze nigdy nie bede miala z seksu przyjemnosci :/

Gość zanetkaa93
Ja znam dużo przypadków, gdzie dopiero po jakimś czasie kobieta odczuwa przyjemność z seksu. Na początku to wiadomo wszystkiego się uczymy, mnie także bolało, dopiero po jakimś czasie było przyjemnie i przestało boleć. Więc nie martw się na pewno będzie ok :)

Z tego, co piszesz, on chya też nie jest zbyt doświadczony. Stwórzcie sobie własną mapę rozkoszy - to wymaga wiele rozmów i wiele eksperymentów, ale warto...

Gość zanetkaa93
A i róbcie to często, wtedy szybciej się przyzwyczaisz :)

Gość qeczulaa
bardzo pocieszajace takze dla mojego faceta ktory sie troche na ten seks naczekal jest tez to ze mimo braku ekstra przyjemnosci i czasami bolu trenujemy dosc czesto, mam nadziejze ze da to efekty bo juz nie moge sie doczekac :p :p

Gość acordeon
seksu nie powinno sie uprawiac jak nie ma sie na niego ochoty

Gość acordeon
seksu nie powinno sie uprawiac jak nie ma sie na niego ochoty

Gość qeczulaa
seks uprawiamy srednio dwa razy dziennie, co do doswiadczenia hmm spal z 4 kobietami przede mna i wie jak mnie dotykac nie wiem pewnie nei jego wina ze dopiero sie ucze tego rodzju przyjemnosci :p dzieki za pocieszenie :)

Gość zanetkaa93
No jeśli robicie to często to efekty na pewno będą :) Cieprpliwośći na pewno się uda :)

Gość acordeon
jezeli jesteś niewystarczająco podniecona to potem takie sa objawy

To, że spał z 4 kobietami nie oznacza, że umie uprawiać seks. Ta umiejętność polega przede wszystkim na znalezieniu czułych punktów tej, konkretnej partnerki... I to właśnie oznacza doświadczenie - zdolność i gotowość do indywidualnego traktowania

Gość acordeon
czasami kobieta jest poddenerwowana ,spięta nie wystarczająco wilgotna i wtedy jest problem żeby wogóle wejśc nawet do połowy

Gość zanetkaa93
Zgadzam się całkowicie, to nie znaczy że jest doświadczony... Ale wierzę że wam się uda tylko potrzeba czasu i chęci :)