Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagraniczny student

Znacząca różnica między Polkami a kobietami innych nacji

Polecane posty

Gość arania
No własnie nie jestem pewna czy ci powie :) ze ludzie z wyksztalconych rodzin sa bardziej wyluzowani seksualnei? no niby są, ale znam też przypadki odwortne.

Gość kaskaaaaaaaaaaaa
autor ma po czesci racje taka jest polska , mam 21 lat i tylko jednego partnera, nie bylismy w zwiazku, spotykalismy sie od czasu do czasu i małe doswiadczenie w tych sprawach a w innych krajach europy dziewczyny 18 letnie to juz mialy wielu facetow i są doswiadczone

Facet napisał, ze ta 19latka nie była taka otwarta jak te zagraniczne. Myśle więc, ze była taka 'facet tylko na 3kroki nie bliżej' Ja sama straciłam dziewiątego w wieku 21 lat, ale mnie faceci zaczęli dopiero interesować jak miałam 20. Wcześniej na randki sie nie umawislam. Autorze korzystaj z życia i nie słuchaj innych!! Wyszalec sie póki jesteś młody ;-)

Gość naturalna i szczera
nie, po prostu czytając co i jak pisze, jak formułuje myśli, obstawiam że pochodzi z małej mieściny, mieszkał przez wakacje w UK, bzyknął kilka nietrzeźwych wielorybków, a teraz szuka pracy w Polsce:)

Gość kaskaaaaaaaaaaaa
oprocz polski to jeszcze z usa znam osoby lub o takich slyszalam ktore trzymaja dziewictwo dla tego jedynego lub nawet do slubu

Wypowiedź autora jest żałosna. :O Tak, "lepiej" w wieku 20 lat być zużytą szmatką bez honoru, którą dymało 50 weneryków. A za pokochają i za żonę i tak wezmą sobie tą, która jest porządna i się szanuje 🖐️

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
wg mnie autor byl w uk bo tam wszystkie juz dają jak mają 14 lat

Gość almette bm
ompalompa-haha zuzyta szmata bez HONORU.. ty dziewczynko jedz moze do afganistanu, tam bys pasowala z tym swoim honorem

Gość arania
Myślę że sprawa jest zawiła. I ma wiele aspektów. Zastanawiam się np ile kobiet w polsce chciałoby wcześcniej zacząć uprawiać seks. I czerpac z niego radość. Poza tym nie przeczę, uważam ze nie należy się poddawac głupim uogólnieniom, bo w tej rozmowie tylko na takim pulapie sie porozumiewamy.

Gość krrre
myślę, że zagraniczny student jest debilem...Pojechałeś studiować, żeby dymać panienki??? Ogarnij się. Wiesz co myślą zagraniczne laski o kolesiach z Polski??? Ze są beznadziejni w łóżku...

Gość arania
Dla mnie np kompletnie nieistotne jest samo dymanie i chyba tez o tym pisal ten chlopak. Wazniejsze są relacje. To sfiksowanie na dziewictwie i w ogole na tej fizjologii jest takie troche wlasnie oblesnie!

Gość arania
zagraniczne laski wcale nie mysla zle o polakach. Podobnie jak faceci. Głupie uogólnienia :/

almette... kolejna wywłoka, która wierzy, że faceci takie szanują? A może kolejny desperat-onanista, który myśli, że na kafeterii zwojuje świat? :D

Gość arania
faceci szanuja kobiety silne i te ktore maja dobrze poukladane we lbie, i nie jest niczyja sprawa ile w lozku taka laska miala facetow.

Ale te kobiety są durne, aż szkoda :O Czy myślicie, ze facet weźmie dziewice na żonę? Te szanująca sie? Chyba jakiś desperat, któremu nie zależy na seksie. Faceci szukają kobiety i madrej i takiej, która lubi seks! Zrozumiecie to kiedyś??

Ale te kobiety są durne, aż szkoda :O Czy myślicie, ze facet weźmie dziewice na żonę? Te szanująca sie? Chyba jakiś desperat, któremu nie zależy na seksie. Faceci szukają kobiety i madrej i takiej, która lubi seks! Zrozumiecie to kiedyś??

Coś w tym jest. Miałem podobne spostrzezenia, gdy w czasie studiów wyjeżdzałem na wymiany do różnych krajów i muszę powiedzieć, że Polki są najchłodniejsze i najmniej emocjonalne. Sex z nimi był ok ale prawdziwe doznania miałem z Amerykankami i Szwedkami :-D Dziś jestem 30 letnim facetem i powiem Ci, że 30 letnie kobiety stanu wolnego to jest jakaś katastrofa... Masz teraz odpowiedź dlaczego jesteśmy nr1 w Europie ujemnego przyrostu i zawieranych związków...Polki to po prostu inwalidki seksualne i wraki emocjonalne z libido jak u zdechłej ryby... Przykre ale prawdziwe :-(

Gość arania
winozaur, a jak myślisz co jest tego powodem?

Gość krrre
No cóż arania... Właśnie o polkach też myślą źle... Poczytaj sobie na ten temat jaką Polki mają opinię za granicą... Może to działa tak, że zarówno kobiety, jak i mężczyźni dla "obcych bardziej się starają"???

Gość arania
Ja myślę że ogólnie Polska nie ma najlepszego PR, ale to jest kwestia po prostu biedy. W sensie że łatwiej być rozchwytywanym Szwedem, Szwajcarem czy Amerykaniniem niż Polakiem, który wyjeżdzając na takie stypendium czasami nie ma wystarczająco dużo kasy żeby jakoś tam przetrwać. A co dopiero mówić o "lansowaniu" się w barach.. ale są też inne oceny, moi znajomi z polski nie mieli problemów zeby miez znajomych z rózniastych krajów.

Tak, to też prawda, że obcokrajowcy na siebie działają. Dla przykładu każdy czarny facet marzy o białej kobiecie, a każdy biały o mulatce czy czarnej. Jeśli o libido chodzi to przykro mi bardzo ale są ludzie i ludzie, i nikt sobie nie wybiera ani urody, ani libido. co za ludzie... bosh.

Ju z nie składajcie tylko wszystkiego na facetów...macie bardzo wysokie wymagania względem nas a same macie niewiele do zaoferowania. Schemat jest prosty: poznajemy dziewczynę...badam jej osobowość i libido a wtedy nam się odechciewa. A potem biadolenie, że facetom chodzi tylko o łóżko. Nie kurwa chodzi nam o wasze samochody, domy, wasze kariery i zdolności do utrzymania rodziny :-p Sex i namiętność to jedna z nielicznych rzeczy dla których warto z wami być. Procentowo możesz sobie obliczyć ile mamy kobiet namiętnych i seksualnych...

Gość arania
szczerze mowiac polscy faceci to gowno.

Gość krrre
No widzisz arania... Wreszcie się zgadzamy:)))

Gość arania
biedni chłopcy, sfrustrowani, zestresowani, egoistyczni, nie potrafią zając się kobietami, rozpieszczeni przez wlasne matki, z gownianymi karierami, brakiem opiekunczości, kipescy jesli chodzi o podrywanie.

Winozaur - jeden facet, z którym tylko sypialni, powiedział, ze faceci zdradzają prawie zawsze wtedy, kiedy partnerka nie zaspokaja ich w łóżku. Zgadzasz sie z tym?

Gość arania
Jeszcze do tego rzucaja hasłem "dziwka" na każdą laskę która jakos tam jest przebojowa, usmiechnieta i sobie radzi. Mają od chuja wymagań, a sami niewiele soba prezentuja,za to uwielbiaja wymachiwać swoimi kutasami i krzyzami.