Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka28

Dlaczego tak się dzieje Kochane?

Polecane posty

Gość mirabelka28

Witam. Od pewnego czasu mam wrażenie ze wiele rzeczy o których myśle po pewnym czasie po prostu się sprawdzaja Np jakieś pół roku temu przez kilka dni krążyły mi myśli po głowie ze wolałabym żebym to ja była śmiertelnie chora niż ktoś z mojej rodziny. Po dwóch miesiącach okazało się ze moja mama jest chora na raka.. Mialam bardzo duzo podobnych tego typu sytuacji. Min wyobrazilam sobie ze mój chłopak ma wypadek.. Po tygodniu to się zdarzyło. A teraz najprostszy ale może i najglupszy przykład. Tydzień temu oglądałam serial Barwy Szczęścia..zaczelam wyobrażać sobie jedną z bohaterek serialu mianowicie Iwonę w blondzie..zastanawialam się jak mogłaby wyglądać. Co mnie zdziwiło po obejrzeniu zapowiedzi kolejnego odcinka okazało się ze aktorka naprawdę prsedsrbowala włosy. Kochane wiem ze będziecie się pewnie śmiać ale z czasem zaczęło mnie to po prostu przerazac szczególnie po tych tragicznych "wizjach" Jak myślicie co spowodowalo ze takie rzeczy mnie nachodza? Pozdrawiam :-)

Gość assssssssssssssss
szatan ci pokazuje że cię wspiera, radzę iść do kościoła :o 🖐️

Gość żenekonopnicka
no to pomysl, ze nast trafisz 6 w totka, zagraj i jesli nie wygrasz, to zwykle zbiegi okolicznosci ;)

Gość Blackmamba00
TEZ TAKA CZASAMI MAM.OD OK ROKU CZESTO MYSLE O TYM ZE CZUJE ZE COS ZLEGO DZIEJE SIE Z MOJA BABCIA. DZIS DOWIEDZIALAM SIE ZE MA ZLOSLIWEGO NOWOTWORA. Ktos kiedys powiedział,że ŻŁO O KTORYM SIE MYŚLI SIĘ PRZYCIĄGA.i TAK CHYBA JEST

Gość Ciemnowidzka
Też tak miałam. Od jakiegoś czasu staram się o tym zapomnieć. Boję się tego daru, czy przekleństwa.

Gość mirabelka28
Dziękuję Kochane za wszystkie odpowiedzi.

Gość poczytaj sobie
o prawie przyciągania i naucz się kontrolować myśli, Przyciągaj tylko dobre rzeczy :)