Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaz21wieku

anal i pissing na pierwszej randce??

Polecane posty

Jedzenie to bardzo erotyczny temat. Milczenie jest ekshibicjonizmem? Chyba nie. Może takim osobistym;)

Tak, bo mowa przesłania emocje, a gdy milczysz nie ma już co ich przesłonić... Cała uwaga koncentruje się na mimice

Z takiego mieszania i ubijania możemy niezły chleb upiec, choć to może trwać godzinami:)

Na minetce skupia się moja powaga:) Szkoda, że już zasypiasz, ale dobranoc:)

Mowa przesłania emocje? Nie wiem...Mimika bardziej szczera niż mowa? Nie wiem. Trzeba bacznego obserwatora, by zauważyć w mimice coś więcej niż oznajmiają słowa. Myślisz, że to potrafisz Brahmin, myślisz, że znasz kobiecy umysł?

Myślę, że potrafię rozpoznać ludzkie emocje właśnie za pomocą gestów, spojrzeń i mimiki, ale jestem bardzo, bardzo daleki od tego, aby stwierdzić, że znam kobiecy umysł. Ale znam go na tyle (a może właśnie dlatego, że tak słabo go znam), aby stwierdzić, że jest niesamowity i pociągający

Tak ogólnie pytam. A umysł umysłowi nie równy;) Wiesz Brahmin? Jesteś wyjątkowym młodym mężczyzną. :)

A czym sobie zasłużyłem na taki komplement? (chyba, że miałaś na myśli wyjątkowo głupi, pusty i nijaki - ale pytanie i tak pozostawiam):)

Gość taki sobie facet w srednim wi
Babki z klasa okolo 40-tki nie depiluja swoich wzgorkow lonowych, wiedza juz dawno o tym, ze to kreci tylko malolaty. Prawdziwe kobiety nie poddaja sie trendom i wiedza czego chca. Lyse pipki sa zalosne a ich wlascicielki jeszcze bardziej.

Będę szukał, ale mogę się zgubić, więc możłiwe, że będziesz musiała zaświecić światło:)

Sposobem bycia, szacunkiem z jakim odnosisz się do kobiet dojrzałością( wyjątkową na swój wiek). Jasnym i klarownym wyrażaniem swoich opinii, poglądów.

Moje podglądanie trochę się przedłużyło i nieoczekiwanie zmieniło formę na dialog z podglądanym. Idę spać. Kobieto z klasą powodują mną nudy i ciekawość, bez urazy;) Dobranoc

I do tego seksoholizmem... Dojrzałość nie do końca jest kwestią wieku, ale kwestię refleksji, przede wszystkim nad sobą samym. Nie szukam prostych zależności, nie patrzę na świat czarno-biało - to wystarczy, żeby wrażliwość uznać za cnotę, a nie za defekt, emocjonalność za siłę, a nie za słabość, a absolutny racjonalizm za ułudę ludzkiego postępowania... To są cechy statystycznej kobiety i za to je podziwiam i szanuję.

Więc czekam na światło (najlepiej świecy)... Szkoda, że interesująca rozmówczyni idzie spać, bo podglądany nie jest tak płochliwy, żeby prowadzić dialog z podglądającą:)