Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka28

MADINETTE -opinie

Polecane posty

Gość mirabelka28

Kobietki moje kochane, Od roku biorę tabletki MADINETTE. Jednak minal pierwszy miesiąc drugi trzeci czwarty piąty i tak do dzisiaj a mój okres trwa doslownie dwa tygodnie. Zamiast dostać go w ciągu 7 dniowej przerwy to zaczyna mi się już zazwyczaj 4 dni przed przerwą.. Myslalam ze po paru kolejnych opakowaniach okres ureguluje się, jednak nic z tego. Proszę poradzcie mi co może być tego przyczyną gdyż jest to bardzo uciazliwe.. Oraz może dodajcie swoje opinie na temat tych tabletek. :-) Pozdrawiam i przesyłam calusy.

Gość mirabelka28
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Gość mirabelka28
Dziękuję podszywie za bardzo ciekawa odpowiedź :-*

Podszyw zabawny :D Wiesz, krwawienia w trakcie brania tabletek są bardzo uciążliwe i bardzo dziwie sie, ze do tej pory nie zmienilas tabletek. To po prostu znaczy, ze to nieodpowiednia dawka hormonów dla Ciebie. Ja próbowałam novynette, pod kontrola lekarza, dał mi max 3 miesiące i po 3 miesiącach zmienił mi tabletki bo miałam plamienia przez bardzo duzo dni w czasie tych 21.

Gość gość
czy chce któraś z was kupic Madinette (bez 3 tabletek)? Zaczełam je brac lecz juz po 3 dniach bardzo zle się czulam i niestety nie mogę wiecej. Jesli ktoras z was zgubila opakowanie lub potrzebuje kilku dodatkowych tabletek napiszcie komentarz a ja podam swojego maila

Gość gość
Posiadam 3 opakowania medinette po 20 zl. Jak ktos zainterseowany

Gość gość
Sprzedam opakowanie Madinette (gratis rozpoczęte opakowanie w razie biegunki, wymiotów) paula.ynn@gmail.com

Gość EMA123

Mam do sprzedania jedno duże opakowanie Madinette - zostały mi dwa blistry.
I Yasminelle - jedno opakowanie.
Tutaj mail: 
emanuela.basaj@gmail.com
Cena do dogadania 🙂

Mam do sprzedania 3 opakowania Madinette - ważne do 8/2021 i 12/2020. Zmieniłam metodę anty i zostały mi te 3 nowe, całe opakowania tabletek, więc chętnie się ich pozbędę, zamiast je np. wyrzucać. :)