Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowubez

znowu odmowil mi seksu

Polecane posty

Gość znowubez
Co do mnie. To robię w lozku wszystko czego chce i jak chce. Wyznaje zasadę ze kobieta ma być zona, przyjaciolka i dziwka w lozku. Niby nie narzeka. Ale kiedy ja mu robię oralnie, on tylko ręką rusza. Chyba mam większy rekord nie mania minetki. Bo już 7miesiecy, wtedy chyba byla nagroda, bo wcześniej rok nie mialam. Ja mu zawsze ustami robię, bo uważam ze bez tego seksu nie ma. Mam 26 lat i jestem atrakcyjna. Ludzie mówią ze moglabym mieć kazdego. A mi on pasowal. Do teraz, bo już mi się nie chce czekac

Gość kwiat.kamelii13124
Łooo matko, beztabu jakbym siebie czytała:P Tylko ja bez minetki zyje 3 miesiące, ale za to jak była to tak beznadziejna, że nawet nie doszłam, więc w sun\mie się nie liczy. Mój tez ma w łozku wszystko czego chce i tez mam 26 lat. Kurcze, może mój facet i Twój facet to ten sam facet?:D

Oj bieda , ja mojego budzę w nocy słodkim buziakiem i już wie , nawet gdy wraca po pracy zmęczony to sam inicjuje a może spróbuj go zrelaksować jakiś fajnym masażem

Gość znowubez
Pisze z telefonu, nie mam tu zadanych zdjęć. Parę lat temu dorabialam jako fotomodelka, wiec nie jest źle. Jesteśmy razem 5lat. Odziwo jest o mnie bardzo zazdrosny, bo zawsze jakis się do mnie podwala. Zanim zasnal, mowie do niego. "Masz mnie wubzykac" ona na to ze zmęczony i idzie spać. Powiedzialam, ze skoro on nie chce mnie dopiescic, to znajdę kogos kto zrobi to za niego... dostalam krzyz na drogę. No i spi

Gość co za czlowiek
polroku bez sexu... ja pier***le! kaz mu spelnic ten obowiazek stojac przed nim trzymajac w reku noz kuchenny i zagroz ze jesli cie nie posunie to skrocisz mu ch**a i rzucisz go jak papierek po cukierkach!! i zadna baba go nie zechce!!

Gość kwiat.kamelii13124
Ja mojemu proponowałam masaż ostatnio dzisiaj i usłyszałam, że on nie potrzebuje, bo go przecież nic nie boli:o A dla relaksu to on włączy sobie serial. Jakies dwa tygodnie temu poprosił mnie o masaz stóp, masowałam mu chyba godzinę przesuwajac sie powoli wyzej, a jak się zorientowal do czego zmierzam to nagle mu sie odechciało masażu, stwierdził, ze jest zmęczony i poszedł spać. No sami widzicie.

Gość znowubez
Kwiat kamelii... skad jestes? Tez o tym pomyslalam... jest teraz z toba?

Gość kwiat.kamelii13124
Ja jestem z Wrocławia. Mój cały czas jest ze mną i lezy teraz w drugim pokoju:)

Gość znowubez
Jak mojego pomasuje po pleckach lub karku to go później tydzień boli...

Gość znowubez
Ja z koszalina, tez go mam obok..... kiedyś mieszkaliśmy we wroclawiu. Może tamtejsi faceci tak mają od spalin

Gość kwiat.kamelii13124
No może, ale u nas nie ma spalin, to nie Górny Śląsk:/ Porazka z tymi naszymi facetami, ja nie wiem...:o

To może kup w sex shopie jakiś afrodyzjak w kroplach! Powinien na niego podziałać gdy dodasz mu do jakiegoś napoju!

Gość znowubez
Ja jestem tak spragniona milosci ze mam sny erotyczne z jego udzialem. Nigdy nie chcialam go zdradzic, nie mialam potrzeby, ale teraz się zastanawiam. Czasem we snie mam orgazm z nim taki jak kiedyś i budze się mokra ;p

Gość kwiat.kamelii13124
Nie wierze w kupne afrodyzjaki. Proponowałam mojemu takie tabletki na wzrost libido u mężczyzn, ale się obraził. Myślałam, żeby je kupic i dodawac mu do żarcia, le to jednak leki i moga mieć skutki uboczne, więc nie chcę ryzykowac.

Gość znowubez
Myslalam o spalinach samochodowych kamelia

No to rzeczywiście brakuje ci dobrego seksu! Dziwny facet że nie chce kochać się ze swoją kobietą.

Gość kwiat.kamelii13124
No ja tak samo. Tez mam sny erotyczne, ale to nie wystarcza, bo ja chcę jego, a nie jakis snów. Założyłam konto w portlu randkowym, flirtuję tam z jednym gościem i oczywiscie mam wyrzuty sumienia, a mój coś podejrzewa, bo nagle cieszę sie jak głupi do sera. Z drugiej strony sam sobie winien, jak on nie chce to może inny będzie bardziej chętny...:o

Gość znowubez
Ja się chyba jutro spakuje i wyprowadze z domu. Niech się pomartwi troche. Bo już nie Wiem co robic

Ja tam nigdy nie potrzebowałem Afrodyzjaków ani tabletek. Owszem tabletki mogą mieć jakiś skutek uboczny. Natomiast Afrodyzjak naturalny środek nie wiem czy pomoże ale może warto spróbować.

Gość Daria Krzyż
kurwa mam to samo znajdę sobie kogoś,ale co wtedy? ja mam mieć wyrzuty? że zdradziłam? Mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kwiat.kamelii13124
No a ja właśnie nie mam dokąd się wyniesc, bo mieszkam u niego, a w moje mieszkanie wynajmujemy jakiejs parze z dzieckiem i przecież ich znienacka nie wyrzuce.

Gość znowubez
Wlasciwie jak mam być z kims w lozku, bo nabral ochoty po jakis prochach czy innych muchach, to wole nie mieć seksu z takim typkiem. Jestem mloda ni nie jeden pieprzyl by mnie cala noc, a jak on woli spać, to niech spi.

Gość kwiat.kamelii13124
Dziewczyny ide spac. Jak któras chce pogadac dłuzej to podaję maila: kwiat.kamelii86@gmail.com. Jutro na bank odpisze jak coś. Dobranoc i powodzenia. Ja zamierzam sie przytulic w nocy do mojego, bo chyba tylko to mi zostało z bliskosci.

Gość skasowana
u mnie tez tak bylo, ja glupia ufalam a potem okazalo sie ze latal na boki, a twierdzil za ma problemy.

Gość znowubez
Ja za bardzo tez nie mam gdzie iść. Bo mieszkamy u mnie... ale tak myślę pojechać na jakas agroturystyke. Dużo nie zaplace a odpoczne.