Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewolksjdi

Co ja mam mu kupić na prezent ?? :/

Polecane posty

Gość ewolksjdi

On ma 30 lat , za dwa tygodnie urodziny a ja nie wiem co mu kupić :o Mogłabym mu kupić poduszkę w serduszku albo inne słodkie badziewie ale no własnie dla mnie to badziewie a nie prezent. Zresztą on jest takim rockowym facetem, gra w zespole metalowym i nie lubi takich infantylnych rzeczy, ma po prostu inny styl bycia. Myślałam o biżuterii no ale niby co ja mam mu kupić łańcuszek ? :o jak on nosi jakieś rzemyki na szyi od 15 lat i ich nigdy nie ściąga. Chciałam mu kupić jego ulubione perfumy ale one kosztują 250 zl a mnie na taki wydatek nie stać. Nie kupie mu żadnego scyzoryka czy wiertarki bo chce mu dać prezent od serca, czy ktoś ma jakiś pomysł co by to mogło być ??? Może jakiś ciuch ? :o

Gość żenekonopnicka
to może zegarek?

Gość żenekonopnicka
portfel?

Gość mlami
wez go na fajna kolacje, jedzonko jakie lubi a na kolacji daj mi kaktusika :) jak ten facet twoj taki ostry :p nie trzeba dbac a za kazdym razem jak popatrzy na niego bedzie myslal o tobie :p

Gość ewolksjdi
zegarków nie lubi a jesli chodzi o portfel to nie mam pojęcia jakie mu się podobają więc wole nie trafiać w ciemno.. boże nie mam żadnych pomysłów :o

Gość malibu z pinacoladą
książka? może jakaś płyta z muzyczką? a może bilety na koncert?

Gość kombinatorka kaśka
nie dawaj mu kaktusa bo to przynosi pecha !!! zaraz się rozstaniecie !11

Gość Lacy30
może srebrną zawieszke na te jego rzemyki

Gość ewolksjdi
myślalam o płycie ale on ma jakieś 1000 płyt w domy i nawet nie wiem co nowego mogłabym m kupić, chyba wszystkie jakie che już ma. Na ksiązki niestety nie ma czasu , tak samo jak na koncert, ma za dużo obowiązków... ten kaktusik jest fajny :) ale jak przynosi pecha to juz nie wiem sama czy zaryzykować ;)

Gość ewolksjdi
myslałam tez o zawieszce a z tyłu jakaś grawerka ale on tych rzemoli rozplątac nie może jest tam milon supełków i jak się te rzemole same nie urwą to on ich w zyciu nie da rady ściągnąc żeby cokolwiek na nich zawiesić.

Gość żenekonopnicka
to kup mu bon do np. empiku na jakąś kwotę, sam se kupi jakaś płyte skoro masz taki problem

Gość ewolksjdi
ale chciałam mu dac coś od serca :( on mi dał łancusze z serduszkiem no i zawsze go mam na szyi a ja jak mu dam bon na płyty to kupi posłucha i odstawi na półkę.

Gość Lacy30
to zawieszke z nowym rzemykiem, naprawde super pomysł a z tyłu jego imie

Gość żenekonopnicka
chcesz prezent od serca a pytasz o to ludzi na kafe :D no dobra wiem, ze to czasami problem ale Ty go znasz najlepiej :)

Gość ewolksjdi
chyba ten rzemyk z zawieszką mu kupię, ale myślałam żeby z tyłu wygrawerować swoje imię i coś w stylu że go kocham czy cuś ....