Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brendanerr

Po pierwszej randce..

Polecane posty

Gość Brendanerr

Dzisiaj spotkalem sie z dziewczyna ktora jestem bardzo zauroczony:) Spotkanie bylo fajne, gadalismy smialismy sie:) Po spotkaniu napisalem smsa ze milo byli itd jednak co teraz? odczekac iles i ja zaprosic? Czy warto smsowac z nia? wczoraj dala mi swoj numer i od tamtej pory wymienilismy juz 60 wiadomosci, ciagnac to dalej czy lepiej odpuscic sobie takie smsowanie?

Gość zanetkaa93
Jeśli ci zalezy to umów się na kolejną randkę nie czekaj, jeśli przestaniesz się odzywać to dziewczyna pomyśli że zmieniłeś zdanie. Wieć nie czekaj tylko zaproponuj spotkanie

Gość skoro jestes zauroczony
to smsuj :)

Gość Brendanerr
Jutro bede ja widzial przelotnie:) No tak ale czy warto byc takim napalonym i proponowac od razu tego samego dnia? Czy kino na 2 spotkanie to dobry pomysl? Nie jestem pewien ze te smsy to dobry pomysl, zebysmy sie jakos po nich nie "wypalili". Dzis staram sie trzymac dystans i odpowiadac co 30-55min.

Gość skoro jestes zauroczony
omg nie kalkuluj tak :D

Gość zanetkaa93
Ee tam smsuj :) I myślę, ze kino może być :)

Gość Brendanerr
Nie kalkuluje tylko nie chce wyjsc na jakiegos napalenca:) Chce utrzymac kontakt smsowy, pogadam jutro z nia chwile ale proponowanie od razu czegos innego tego samego dnia to chyba kiepski pomysl? No i czy kino to dobry pomysl na 2 spotkanie?

Gość skoro Ci na niej zalezy
to dlaczego sie wzbraniasz przed okazaniem jej tego? jesli ona jest rowniez Toba zauroczona to na skrzydlach poleci do tego kina, jesli natomiast nie zalezy jej to w pore (bo bedzie widziala ze Tobie jednak zalezy) da Ci do zrozumienia ze mozecie byc tylko przyjaciolmi

Gość Brendanerr
Racja ale wydaje mi sie, ze powinienem ja troche na dystans trzymac:) Niedawno zapytala mnie czy mam dziewczyne a to jest chyba dobry sygnal bo hmm po co pytalaby:)

Gość zanetkaa93
Po co ten dystans? Podoba ci się ona to jej to powiedz, a może ona na to czeka ?? Ja tam lubię jasne sytuacje, ale w tą albo w tą :) jeśli ci zależy to rób wszystko żeby ją zdobyć i tak jak ktoś wyżej powiedział jak ona też jest zainteresowana to poleci na skrzydłach a jak nie to da ci do zrozumienia że nie chce... Wiec myślę że powinnienes zaproponowac spotkanie,a kino to bardzo dobry pomysl :) Chociaz ja wolalabym jakis pub lub spacer ;)

Gość Brendanerr
spacer zaproponowalbym ale ziimnoo strasznie;P

Gość Brendanerr
Wiesz co? masz racje:) Nie bede pisal sms-em ale jutro jak bede ja widzial to spytam sie czy nie chcialaby skoczyc do kina ze mna + jakies ewentualnie jedzonko:)

Gość zanetkaa93
No i bardzo dobrze zrobisz :) naprawdę nie czekaj jak ci zależy :) Powodzenia życze :)

Gość Brendanerr
oki doki