Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazaczynieciaza

Ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Gość ciazaczynieciaza

Witam dziewczynki. Mam dwa problemy.. Od kilku dobrych dni miałam taki brązowy śluz... Teraz zamiast okresu mam, hmm, plamienie??? Krew leci, ale w malutkiej ilości, czasami wcale. Mam już jedną ciążę za sobą, ale czegoś takiego nie było.. Czy to może być ciąża? Nie zauważyłam objawów innych... Okres miałam dostać dwa dni temu.. No i drugi, gorszy problem. Na samym początku października mieliśmy z mężem trójkąt, dołączył do nas facet.. Zastanawiam się, czy od tamtej pory mogły przetrwać plemniki, lub mogłam być w ciąży z normalnym okresem?????????? Boję się, że dziecko będzie tego faceta, jeśli w ogóle będzie...... On mówił, że nie doszedł ani razu, mieliśmy gumkę, ale i tak się boję.... Podpowiedzcie coś...

Gość ciazaczynieciaza
błaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagam, pomocy! :)

I ja się przyłączam do pytania :( Staramy się o dziecko, wczoraj miałam dostać @, ale nie dostałam. W zamian zaczęłam plamić, dzisiaj jest to samo. Nie boli mnie brzuch, ani nie mam dolegliwości związanych z przyjściem @. Wczoraj kuło mnie z lewej strony, dzisiaj już trochę mniej. Testy do tej pory wychodziły negatywne. Co myślicie? Bo ja już się pogubiłam

Gość patatajpatataj
poszukaj tematu "czy to ciaza i z kim" tam mi odpowiedzieli. jak mialas wczoraj dostac okres, to testy nie musialy pokazywac jeszcze. zrob np. jutro, to juz powinien wykazac jak cos. u mnie w pierwszej ciazy, pierwsza oznaka bylo klucie jajnikow... :) ale nie plamilam wtedy.