Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość presserev

Moje obserwacje na temat "głupoty" kobiet

Polecane posty

Gość presserev

Dobrze od razu do rzeczy - według mnie kobiety przez cały czas, gdy są wśród ludzi, starają się wyglądać dobrze, robić wrażenie albo chociaż nie przynosić wstydu. Głównie na tym się skupiają. Są na tym punkcie przewrażliwione. Dlatego też jak popełniają jakiś błąd to zamiast się nad nim skupić to zaczynają panikować i nie mogą się już skupić i rozwiązać problemu. Wszyscy znamy uczucie gdy się w kim kochaliśmy i z emocji robimy przy tym kimś jakieś głupoty, myślę że tak samo jest u dziewczyn/kobiet, które popełniają gafy. Mężczyźni nie są tak emocjonalni, potrafią się lepiej skupić na jednej rzeczy i dlatego jak popełniają błąd to przede wszystkim starają się go naprawić. Kobiety wpadają panikę i dlatego na przykład stwarzają niebezpieczne sytuacje na drodze, jak popełniają błąd kierując auto to zaraz podświadomie czują "potwierdzam, że kobiety za kółkiem to idiotki i się nadają tylko do garów!!". Czy mam rację?

Gość Bubulinka pomocna
nuuudddaaa

Gość presserev
"Dlatego też jak popełniają jakiś błąd to zamiast się nad nim skupić to zaczynają panikować i nie mogą się już skupić i rozwiązać problemu." Są przewrażliwione na swoim punkcie, malują się, starają dobrze wyglądać i ładnie poruszać i w momencie ośmieszenia się są zażenowane spadkiem swojej atrakcyjności i dlatego panikują.