Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajajunia

rocznik 88 wbijać!

Polecane posty

Gość Kajajunia
znajdz sobie dzianego, co sie bedziesz meczyc ;) i oczywiscie udawaj niezależną, nie bierz od niego na razie, zeby nie pomyslał..wiadomo .. :P nie no żartuje. wyjazd spoko opcja ale ja tęskniłabym za rodziną..

na wyjazd za graniece chyba bym sie nie zdecydowala bo tesknilabym za rodziną. Raczej czeka mnie szukanie szczescia w jakims innym, duzym miescie gdzies w Polsce... Dzianego meza nie szukam bo narzeczonego mam :P innego nie chce :P

Też bym nie chciała wyjeżdżać za granicę:) wolę mniej zarobić ale na miejscu:) czas powoli isc spać:D bo dziecko jak mi zaszaleje i urządzi pobudke to dopiero będzie:)

Gość Kajajunia
tu lodzkie :)

Gość Kajajunia
ide kimać, chyba bede chora :(( dbc!

Gość krakuska 88
ja rowniez 1988 ale daleko mi do planowania malzenstwa,dziecka... czuje ze to nie dla mnie, uwielbiam podroze ,duuzo jezdze , kocham byc wolna ,robic co i kiedy chce :) przeraza mnie mysl o jakiejkolwiek stabilizacji , byc moze jak sie ma kochajacego fajnego zaradnego faceta - to priorytety sie zmieniaja? moze wtedy poczuje ze chce juz zasiasc na swoim i miec dzieciaka - nie umiem odp na to i mnie to nurtuje, poki co stawiam na podroze poznawcze,pelen spontan :) pozdro z krakowa :)

hej Krakuska! widze, ze tak jak ja nie palisz sie do dziecka ;) ja poki co spadam! Trzymajcie sie!

Gość Kajajunia
żyjecie? ;D

Żyjemy:) ją dopiero mam czas na spokojnie wieczorem jak mały spi:) a teraz przyjechałam o dziwo do mamy na 3 dni :/

Gość Kajajunia
Levi, Ty 88? wooow.. Mammusia, ja lubie do mamy :P:P:P:P zwlaszcza jak nagotuje dobrej zupki:D

Już jestem:) dziecko usnelo w 2 minuty i można popisać o nas tak młodych i starych:) Kajajunia ją też lubie u mamy dopóki nie zaczyna decydować co mam robic a co nie:)