Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka88

niepokojąca wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość minka88

Witam, niedawno leczyłam sie na grzybicę pochwy i problem mój wygląda następująco: po tym jak skończyłam brać przepisane przez mojego ginekologa tabletki (gynalgin) zauważyłam niepokojacą wydzielinę, a mianowice jest ona czarno-bązowa i galaterowata. Czy jest to niepokojący objaw czy może takie coś jest naturalne (w co raczej wątpię) po tych tabletkach. Dopiero w grudniu mam kolejną wizytę u swojego ginekologa, dlatego kieruje to moje niepokojące zapytanie tutaj. Z góry dziekuję za udzielenie mi odpowiedzi. Pozdrawiam Z.

Gość mirandaaaaa
moze twoj organizm sie poprostu oczyszcza z choroby i toksyn ? Tak na logike jak dla mnie. NA serio pomoc nie moge, bo nie mialam z tym stycznosci. Czekaj na wizyte, albo ja przyspiesz jezeli jest to mozliwe a puki co, to nos wkladki i raczej unikaj seksu :)

Gość lady bronka
nie czekaj na wizytę, idź jak najszybciej. kolor wydzieliny masz bardzo dziwny. póki co możesz spróbować kuracji lactovaginalem, uzupełni prawidłowa florę bakteryjną w pochwie. na ulotce jest napisane, że zaleca się go stosować przy występowaniu upławów i po leczeniu lekami przeciwbakteryjnymi i przeciwgrzybicznymi.

Gość minka88
Dziękuję za porady. Zapomniałam dodać, że ta wydzielina pojawia mi się raczej przy podcieraniu, także wkładek nosić nie muszę. No niestety właśnie przyspieszyć wizyty nie mogę, bo mojego ginekologa teraz nie ma. Mam nadzieję, że to nic poważnego i tak jak wspomniała mirandaaaaa to tylko oczyszczanie organizmu. Oby. Dzięki, pozdrawiam dziewczyny :)