Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Jakbyście zareagowały?

Polecane posty

Gość molekulator
nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia

'wiedział że chce mnie zwyczajnie w świecie wyruchać' dokładnie tak. nie muszę dodawać, że to byłaby ostatnia randka? :O 🖐️

Gość molekulator
odstraszylo

moja reakcja? wiedzialabym,ze taki czlowiek powierzchownie traktuje "milosc" i to bylby duuuzy minus Takie wyznanie musi byc w gleebi przemyslane i wyznanie nie na pierwszej randce czy drugiej To tak samo jakby spodkac sie na parapetowie u kogos, i za godzine do obcych ludzi mowic ,ze jestescie moimi przyjaciolki :o :o

Gość Patent na własne zdanie
w wieku 14 lat zrobiła bym się miękka jak wosk w wieku 20 lat uniosła by brew z powątpiewaniem w wieku 26 lat wybuchnęła bym śmiechem.

Miałam podobną sytuację, powiedziałam chłopakowi że zapewne się zauroczył bo nie znając kogos nie można się odrazu zakochać bo to mało realne, chciał żebym się okreslila w stosunku do niego, ale nie zrobiłam tego, tak troche mnie to smieszyło bo mam 20-pare lat, jasne ze to miłe... nie powiem że nie ale ZAKOCHAC HEHE nie nie nie tak się nie da ;)

to jest baardzo płytki tekst i raczej swoje IQ zdegradujesz takimi tanimi chwytami Juz lepiej powiedziec, ze przyciągnela twoją uwage, lub ma interesująsy sposób bycia...to da do myslenia osobie ,ze jednak w pamiec ci zapadla

Gość matko bosko się spasłam
zakochanie to nie milosc

Gość łataro dżołk
Przyznam,że mój korniszon wskutek owego wyznania zwiększył niemiłosiernie swą objętość.:classic_cool:

Gość Wataro joke [nl]
[Wataro, a co ?komus taki banał zarzuciłes na I spotkaniu?????] Nie.Poznałem bardzo interesującego hipstera.Siedzieliśmy obok siebie w kinie no i on rzucił taki tekst.:classic_cool: