Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta16731

temperaturka przed @ doradzcie

Polecane posty

Gość marta16731

dziewczyny pomozcie, w 13 dniu cyklu i 15 kochalam sie z mezem i wiem ze byly to dni plodne, pozniej do konca cyklu bolaly mnie jajniki, jeden dzien mialam 37 stopni i temperatura spadla na 36,5, okres powinnam dostac tydzien temu i nadal go nie ma, temperatura ciagle byla 36,5 a wczoraj i dzis rano podniosla sie na 37. Czy przed okresem tempewratura moze wzrosnac?? bo mi sie wydaje ze powinnoo byc odwrotnie, najpierw powinna byc podwyzszona a przed @ zmalec. Testy ciazowe robilam i wyszly negatywnie ale moze mam za niskie stezenie hcg.

Gość anitasmaga
mnie tez sie wydaje ze powinna spadac

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
temperatura może nawet spaść dopiero dzień po dniu dostania miesiączki ...nie leci ona w dół stopniowo po prostu z dnia na dzień. Najlepiej zrób test bo jeśli to pierwszy cykl obserwacji i nie masz konkretnych danych które można odnieść do innego cyklu to nic Ci tu nie doradzimy. PS Po czym wywnioskowałaś , że miałaś owulację ?

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
a teraz doczytałam, że test był...skoro nie wykrył to może błędnie odczytałaś wykres i owulacja się przesunęła i do zapłodnienia doszło później póki nie ma okresu wszystko możliwe.