Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem jak najbardziej ZA

Polacy są przeciwni finansowaniu lekcji religii z budżetu państwa.

Polecane posty

Gość Jestem jak najbardziej ZA

Koniec z finansowanie pedofili z Watykanu. 🖐️

Gość Słuszna inicjatywa
Niech katolicy płacą podatki i utrzymują swój kk. Partia która skutecznie oddzieli ten kraj od wpływów kk zdobędzie władzę, Polska jest już ostatnią przystanią dla bogatego kleru w Europie. Dośc ciemnogrodu. Nauka religii w szkole to symbol służalczości i pokrętnych ustępstw ogółu naszych polityków, w sposób obrzydliwy kupujących ongiś względy KK.To również przykład bezczelnych kłamstw Kościoła, który obiecywał nauczać darmo. Państwo z pieniędzy budżetowych opłaca nauczanie wiary, wiary w cuda sprzeczne z nauką i doświadczeniem, sprzeczne z tym czego szkoła ma obowiązek uczyć.

Gość Bo KK to zlodzieje
Od 1000 lat okradaja Polske i Polakow. Tylko od 1990 r. okradli nas na ponad 100 mld zl.

Gość cirrusik
To to już by było nienormalne!!!!!!!!!!!!! a wiecie co się dzieje na lekcjach religii? Moja córka poszła do 1 klasy to katechetka od samego początku straszy uczniów że do piekła pójdą, krzyczy jak nie znają jakiejś piosenki z kościoła, ale tak to nie jest tylko w tej jednej szkole! Brat mojego chłopaka też ma chorą katechetkę, która uczniom na zadanie domowe każe pisać po 100 razy na kartkach dziwne rzeczy: nie bedę się patrzał na dziewczyny itp... moja przyszła teściowa też się wkurzyła i poszła nagadać babie. Za to ja jak chodziłam do gimnazjum, to miałam księdza tak strasznego że do dziś go nie zapomnę. Dziewczynom kazał zakładać golfy na religię, nie nosić kolczyków, kazał klękać pod tablicą za karę, że się na niego nie patrzą, a kiedy we wrześniu nadeszła pewnego dnia taka ogromna burza, nagle zrobiło się ciemno, wiatr szalał, to ksiądz otworzył jak szeroko okno i powiedział że to za karę. Mieliśmy szczęście bo tuż obok piorun w dom uderzył. Po tych wszystkich zdarzeniach u mnie w klasie i nie tylko... księdza na szczęście wycofano. Obecnie zastanawiam się czy nie wypisać córki z religii :/