Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paznokiet

Jakie okropne brzuchy? To po jednej ciąży?

Polecane posty

Gość zau
Nie ma musu przecież póki co. :) a po ilu ciążach to tam nie pisało przecież,.

Gość jolinne
trzeba dbac o skore brzuch w ciazy sie smaruje odpowiednimi kosmetykami zeby skora byla elastyczna i wtedy wroci do normy po urodzeniu i nie bedzie rozstepow. te kobiety pewnie nie dbaly o siebie w czasie ciazy

To zależy od genów. Też mam podobny i co na to poradzę? Nic. Jak ktoś ma kase to może sobie wyciąć ten wiszący fałd

Gość kot bez butów
nie masz ich zdjęć sprzed ciąży, racze pasztetami były i nimi pozostały

Gość vin80
e tam. Ciąża, ciążą - najlepiej zrzucić na ciążę i geny. Bo to przecież nie przez obżarstwo, lenistwo, brak ruchu i nie dbanie o siebie prawda? To na pewno geny! :)

Ja przed ciążą nie miałam takiego brzucha jak mam teraz. Zaraz po porodzie ten fałd obwisnął i tak już został do dziś. Rozstępy wyblakły

Gość helkassz
To bzdura, ze dbanie o skore w ciazy chroni przed rozstepami. Ja dbalam, smarowalam brzuch a i tak mam rozciagnieta, przeorana rozstepami skore. Ale wiecie co? Mam taka sliczna coreczke, skarb i wielkie szczescie, ze nie zwracam, na ten brzuch uwagi. Cos za cos :) Do tego trzeba dojrzec.

Prowadzę taki sam tryb życia jak wtedy a brzuch jakoś mi się zmienił. Po niektórych to wogóle nie widać że były w ciąży, zero zwisa itp. Mi ta skóra po prostu się nie wciągła jak niektórym. A w kremy nie wierzę. Mogą minimalnie zmniejszyć rozstępy,ale i tak mam to gdzies

Gość panokiet
No właśnie czy możliwy jest powrót do swojej figury po urodzeniu dziecka? Jeśli sie stosuje kremy itd. Moja sisotra stosowała kremy, rozstępów na brzuchu nie ma, ale za to na plecach. No i ten brzuch ma taki wiszący, może dlatego, że się nie odchudza. Ja mam taki brzuch: http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-na-plaski-brzuch/plaski-brzuch-w-tydzien/ Możlwe w ogóle, że po ciąży kiedyś będzie taki sam? Wiadomo, że skóra już jest mniej jędrna itd.

Gość helkassz
vin 80 - co sie tak rzucasz kobieto? Wiadomo, ze jak sie nie dba i tyje duzo w ciazy to ten stan skory bedzie jeszcze gorszy, ale wierz mi, ze czasem mimo wszelkich staran nic nie mozna zrobic. A sa kobiety, ktore maja taka skore, ze rozstepy im sie nie robia. I to jest wlasnie kwestia genow.

Gość panokiet
szekierezadaa- i mąż się Ciebie nie brzydzi czy coś w tym stylu?

Gość Delikatny Mietek
O Boże, znowu puściłem pawia :(

Gość vin80
szekierezadaa - nie dziwię się, że jesteś sama skoro skóra Ci się się "wyciągła" helkassz - nie rzucam się i nie jestem kobietą :) To masz pecha, że nic nie mogłaś zrobić. Z moich bliższych koleżanek, które rodziły (7) kłopoty z brzuchem mają 2 - obie leniwe obżartuchy :) i obie twierdzą, że mają kiepskie geny :) Ale może z Tobą faktycznie było inaczej - tego nie wiem.

Gość ta szerierezada ma tylko gacha
:-( i żebrze po forach