Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

Taki tyłek powinna mieć baba !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

http://24.media.tumblr.com/tumblr_me833xePVZ1rs7vvfo3_1280.jpg a nie jakaś decha !!! bo szerokie biodra = inteligentne potomstwo czytajcie to >>> http://kobieta.interia.pl/uczucia/news-seksowna-mama-i-madre-dziecko,nId,401178 zauważcie też że wszystkie dechy zazwyczaj chodzą do zawodówek i mają gorsze oceny w szkole niz te z wielkimi tyłkami. DECHY DO GAZU !!!! nie nadajecie sie do zapładniania

Gość hej anita
to jest przekleństwo wielu kobiet! Jakbym tyle żarła to też bym miała takie dupsko. ona za dużo żre, bo budowa budową ale jej głowa na pierwszym zdj jest nieproporcjonalnie mała w stosunku do reszty

Gość ertyukilo
no piękna, rzadko się dziś takie widzi... jeszcze troche a zaczniemy szczekać za takimi kąskami

Gość panpierozek1
Budowa ciała ma decydować o inteligencji ...niby ? buhahahaha :DDD

Gość hej anita
ale jakby ta baba schudła to byłaby mega zgrabna a tak jest przyciężka jak krowa. taka prawda. to najlepszy typ figury0- z wcięciem w talii- ale jak każdy typ- wygląda najlepiej jak jest chuda. taki typ ma Candice swanoepel- tylko, ze jest chuda http://fashioniseverywhere.com/wp-content/uploads/2012/11/VS-Candice-Swanoepel-2.jpg i to jest ideał a nie jakaś prosiak baba

Gość panpierozek1
niektórzy maja małe wymagania i zamiłowanie do tandety nic nie poradzisz :)

Gość panpierozek1
ja tam sie ciesze ze jestem proporcjonalna :)

Gość panpierozek1
szekierezadaa serio ? o_O

Gość hej anita
ja mam w pasie 60 cm dałnie pierdolony do tego 175 a nie jak ten karakan ciapaki z pierwszego zdjęcia

Gość psciolk
ja mam szerokie biodra i nienawidzę tego .

Gość hej anita
a co znasz mnie idioto? w pasie mam 60 cm i w biodrach niestety 94 cm. Do tego 175 cm wzrostu a nie jak ten karakan ze zdjęcia. Figura Candice jest najlepsza.

Gość ertyukilo
no ta ze skrzydłami w bieliźnie ok ale po rozebraniu takie laski są aseksualne... takie szkielety oświęcimskie to co działa na faceta to wyraźne oznaki płci wskazujące na potencję rozrodu tak jesteśmy zaprogramowani

Gość hej anita
poza tym ta figura to dramat ona nie ma nóg. krótkie koślawe, kacze pokurcza. Ze zdjęć w tym wątky wymiata Candice i tyle. basta.

Gość psciolk
hej anita - wyluzuj, masz coś z głową ?

Gość Mietek z Wrocławia
Czy to prowo? :classic_cool:

supermen123 te ostatnie zdjęcie jest meeeega :P uważam że małe piersi,wąska talia i wielki tyłek powinna mieć każda kobieta...świat byłby piękniejszy

Gość ghrrrrrrr
Tak sobie patrzę to jedna noga kobiety z pierwszego linku jest grubsza/większa od mojej talii...A ja się uważam za grubą :D Swoją drogą to nie wiem skąd pomysł, że obfite biodra świadczą o inteligencji :D Najzdolniejsza dziewczyna jaką znam wygląda właśnie jak patyk (zero bioder, zero wcięcia w talii, zero cycek)