Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze no i co robic

Kupilam kalendarze adwentowe na mikołaja dla dzieci i co teraz? dac czy wyrzucic

Polecane posty

http://polonia.wp.pl/kat,1010223,title,Niemcy-niebezpieczne-oleje-w-kalendarzach-adwentowych,wid,15132106,wiadomosc.html?ticaid=1f9cd Dziś w tv słyszałam teraz czytam w internecie nie wiem czy dawać dzieciom? Czy wyrzucić do śmieci?

Gość Yoku1987
Ja bym nie dawala.

Gość joi;
kupułas od niemieckiego producenta? i to dokładnie jednej z tych firm ?Rausch, Confiserie Heilemann, Arko, Riegelein "The Simpsons", Feodora Vollmilch-Hochfein Chocolade, Smarties, Hachez kalendarz adwentowy: "Schne Weihnachtszeit" oraz Friedel Adventskalender i Lindt "Adventskalender fr Kinder

Gość a ja kupiłam w polo
dysneya z bobonbudis - to ok?

Nie, kupilam polskie z słupska podmorzanka czy jakoś tak produkuje, ale jak w niemczech oszukuja to co musi byc w PL?

a spadaj z tymi szczepionkami nie chcesz to nie szczep jakby twoje dziecko choć raz o życie walczylo to byś się rpzekonał po co są szczepienia i tylko mam w tym temacie do powiedzenia. Bez szczepionek bym nie miała już dziecka a bez czekolady przezyje jesli mu nie dam. Strasznie mnie irytuje wtrącenie swojej niczym nie popartej głupoty ww wszystkie tematy.

Gość a ja kupiłam w polo
no ja tez teraz nie wiem.... ale chyba dam, bo mała czeka na pierwsze okienko juz od kilku dni.

Gość kinka999
dla tego ja zawsze robir kalendarz sama...

Gość a ja kupiłam w polo
juz wiem - tylko z tymi obrazkami: http://www.pro-test.pl/news/203040,0/Test+kalendarzy+adwentowych_Szkodliwe+%C5%9Bwi%C4%85teczne+czekoladki.html

Gość lsihfudli
autorko i tak i tak jestes i zostaniesz idiotką bez względu czy dasz czekolade czy nie :D