Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaKK

Dziwny spóżnony okres bóle podbrzusza i tkliwość piersi ciąża??...

Polecane posty

Gość zaniepokojonaKK

Cześć. Mam pewien problem, powinnam dostać okres 12 listopada moje cykle nie są zbytnio regularne zazwyczaj okres dostaje w 32-34 dniu. Tym razem okres dostałam z 6 dniowym opóźnieniem w terminie miesiaczki bolało mnie podbrzusze... czekałam z niecierpliwoscia bo z partnerem uprawiam seks przerywany... wykonałam test który pokazał wynik negatywny. Okres 18 listopada był strasznie skąpy trwał niecałe 2 dni a potem plamiłam na brązowo przez kolejne 2 dni... wykonałam dzis test ciążowy rano który również jest negatywny, bolą mnie piersi i podbrzusze odczuwam dziwne pieczenie w okolicach intymnych i świąd zwłaszcza po stosunku... i jeszcze te dziwne pobolewanie podbrzusza i kłucie jajników... Martwie sie ze to jednak ciaza... Jestem 9 msc po porodzie mój pierwszy okres był obfity i trwał 8 dni a kazde kolejne wlasnie byly bardzo skape, ale ten juz wyjatkowo skapy i dziwny kolor..

Idz do ginekologa i zrób cytologie jak dla mnie to jakiś stan zapalny

Gość zaniepokojonaKK
Wizyte mam umówioną za niecałe 2 tygodnie. Boje sie strasznie... Chociaz moze to byc sprawka hormonów ??? Byłam u ginekologa zpodobnym problemem tzn. ból w podbrzuszu sikanie częste ale gin stwierdzil ze niczego niepokojacego nie widzi ... Cytologie mialam robiona w sierpniu grupa 2 maly stan zapalny dostalam leki które nic mi nie pomogly...

Gość Natal00008
witaj wydaje mi sie ze to nie ciaza test pokazalby wtedy wynik pozytywny ... Moze masz jakies zaburzenia hormonalne

Gość NIESPODZIewanieeE
wydaje mi sie ze ciaza w twoim przypadku jest mozliwa poniewaz masz nieregularne cykle to po pierwsze a po drugie krawienie o ktorym wspomnialas moglo byc plamieniem implantacyjnym... w wyniku zagniezdzenia sie zarodka. Udaj sie do ginekologa na USG

Gość mama 2 letniej
do Pani niespodziewanie -- gdyby to bylo plamienie implantancyjne to test ciazowy wykonany po takim czasie od plamienia bylby juz pozytywny. Bo hormon po zagniezdzeniu strasznie szybko wzrasta a autorka pisze ze krwawienie miala 18 dzis jest 30 prawie dwa tyg temu...