Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123457890

Czy tak można przy tabletkach?

Polecane posty

Gość 123457890

Czy nic mi nie będzie, jeśli biorę antykoncepcje od roku, przerwę np na 3 miesiace, przez miesiąc znów wezmę, trzy miesiące przerwy i znów jedno opakowanie?

Gość bez sensu antykoncepcja
to nie cukierki, rozregulujesz sobie tylko organizm. tabletki albo się bierze długofalowo albo wcale - każdy porządny lekarz ci to powie - przerw w braniu tabletek sie nie robi, chyba, że zmienia się stan zdrowia i odejście od tabletek jest niezbędne.

Gość 123457890
Mi chodzi tylko o to, że przez te 3 miesiące nie będe uprawiać seksu, więc pomyślalam, że bez sensu tracić pianiądze i się faszerowac... A przez ten miesiąc nie wyobrażam sobie używać prezerwatyw.

Gość więc może lepiej
zdecyduj się na zupełnie inną metodę antykoncepcji. skoro uważasz, że przez jej zażywanie "faszerujesz się" tzn że i tak nie jesteś zbyt z tego rozwiązania zadowolona. przerwy w braniu tabletek rozregulowują organizm, mogą się przyczyniać np. do wypadania włosów

Gość 123457890
Jestem zadowolona, ale to nadal chemia. 3 miesiace bez powodu to jesc? Ale jak tak to faktycznie musze nad czym sinnym pomyslec. Dzieki

Gość Perw mobilna
Takie mieszanie, które planujesz jest gorsze dla Twojego zdrowia i organizmu niż przyjmowanie przez trzy miesiące tabletek "bez potrzeby".