Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vg gone

ludzie słuchający rapu to dno i patologia

Polecane posty

Gość vg gone

Nie znam normalnej wyksztalconej zamoznej osoby ktora by tego sluchała. Taka prawda. Rapy i inne hip hopy kocha patologia, biedota, robole, blokersi, laski prosto z solary, damska wersja blokersa i gnojki ktore myslą ze są modne i dorosle.

Gość B3,
Tak dokładnie :) rock only ❤️

Gość no nie mów:)
rap i punk to głos ulicy, krzyk biednych i odsuniętych na margines, bez perspektyw itp. a że prawdziwy margines się chce też wylansować to mamy wysyp talentów :D

Gość laura!
za to wy jesteście obrzydliwie egoistyczni! bieda to patologia? nie rozumiem? nie macie pojęcia o takim życiu i wszyscy po kolei którzy napisali, jeden po drugim to ludzie bez wartości i uczuć. wychowani, wylansowani materialisci. łatwo jest dojść do czegoś przez pieniądze! ale wyjść z biedy to jest sukces! nie macie pojęcia a życiu, o walce! wstyd za was. wstyd.

Gość gyhujiko
racja totalna -patolodzy z nich

Gość o jejku. jejku.jejku
A niby czego słucha ta wykształcona szlachta ? hahahah

Gość laura!
w życiu nie byliście w biedzie! ale za to co tu piszecie kiedyś los zepchnię was poza nawias jak wy to mówicie społeczeństwa. społeczeństwa? społeczeństwa które zachowuje się jak banda materialistow. zastanówcię się gdzie tkwi problem zanim zacznięcie ublizac biednym ludziom. życzę Wam aby spotkała Was bieda i nędza! Ale wy w takich warunkach sobie nie poradzicie! Narodzić się w biedzie i żyć godnie to jest sukces! A tacy jak wy hiphopu nie rozumieją, fakt ale to świadczy tylko o poziomie waszego umysłu iż nie potrafi wyobrazić sobie takich sytuacji!

Gość laura!
nie mam słów.

Gość vg gone
ja słucham muzyki poważnej, mamusia zabiera mnie do opery, to nic że jestem prawiczkiem, mamusia kiedyś znajdzie mi dziewczynę na poziomie

Gość no nie mów:)
chętnie nadstawię ci pupcię, możesz się na mnie spuścić szlachetną spermą

Gość gość
G***o prawda nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo zarówno wśród ludzi robiących tą muzykę jak i słuchaczy , są osoby wykształcone np Ja i moi koledzy słuchamy rapu a jesteśmy studentami jeden już skończył i ma magistra Ja będę miał za pół roku . Przestańcie myśleć stereotypowo .

Gość gość
przepraszam bardzo , jestem teraz na drugim roku resocjalizacji i słucham rapu więc , wasze wypowiedzi są naprawde bez sensowne , widać jak duże wiecie , gratuluję inteligencji

Gość gość
słuchać rapu a" rapować"-czytaj-wariować i broić ...wystawiać mandaty ,ubliżać to dwie różne rzeczy.s

Gość gość
A autor pewnie tylko manieczki... zenada..

Gość gość
Nie dziwi mnie to, bo w ogole pewnie nie znasz zadnej normalnej, wyksztalconej ani zamoznej osoby.. zlosliwy polaczku, wlacz swoje disko polo

Gość gość
Lol. Polski rap to owszem, gowno straszne, ale zagraniczny(amerykanski zwlaszcza, tylko takiego slucham) nie jest patologia. I tak, slucham jedynej slusznej muzyki, czyli rocka i jego podgatunkow. Generalnie slucham wszystkiego. A teraz najlepsze: jestem goth'ka. No juz, Mozecie mnie uznac za pozerke .

Gość gość
Tacy jak ty to dno... Nie rozumiem jak można krytykować czegoś czego sie nie tozumie ... I ty swoją postaeą reprezentujesz dużo gorszy model człowieka

Moim zdaniem autor jest niedorozwiniety umysłowo, bo jak inaczej nazwać osobę,która ocenia ludzi przez pryzmat tego, czego słuchają

Gość gość
Jeśli dla Ciebie ja czyli człowiek, po skończonych studiach psychologicznych posiadający swój własny gabinet, to patologia, to życzę powodzenia w życiu. :)

Ja też nie kumam ludzi, którzy słuchają rapu, ale rapu słucha też paru moich znajomych, o których złego słowa raczej powiedzieć nie mogę

Pavlo1985 - Prędzej to ty jesteś upośledzony. Autor nie ocenia innych przez pryzmat tego, czego słuchają, tylko mówi o swoich wnioskach z obserwacji. Naucz się lepiej czytać ze zrozumieniem...

Gość gość
ale rapu słucha też paru moich znajomych, o których złego słowa raczej powiedzieć nie mogę xxx czyli: patologia + blokersi (lub robole) lub gnojki które myślą że są dorosłe wszystko w temacie

Gość Vitoz
Od kiedy to coś można nazwać rapem ?, jestem pokoleniem lat dziewięćdziesiątych i wychowałem się na amerykańskim rapie a to co słucham to Non stop ta sama nuta i stek bzdur przekazywane dla młodych , myśle ze wychowywałem się w gorszych warunkach niż dzisiejsi słuchacze tej muzy i czytając jak was ulica uczy a zwłaszcza gdy śpiewają to gnojki którzy maja kasę to nie wiem czy płakać czy śmiać się mam