Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoos

torbiel na jajniku, a spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

hej. mam taki problem. bylam wczoraj u lekarza rodzinnego ze strasznym bolem w podbrzuszu, dala mi skierowanie do szpitala na usg. tak wiec zrobili mi to usg wykazalo ze mam torbiel na jajniku ok.2,5/3cm srednicy. kazali mi przyjechac nastepnego dnia na ponowne usg tym razem z pelnym pecherzem. weszlam do doktora i okazalo sie ze nie do tego lekarza mnie wyslali. ale zobaczyl mnie i powiedzial ze nic mi nie jest.. i juz sama nie wiem.. czy ta torbiel sama zniknie? i czy przez nia spoznia mi sie miesiaczka?

Gość Perw mobilna
"czy ta torbiel sama zniknie?" Może, ale nie musi. "i czy przez nia spoznia mi sie miesiaczka?" Prawdopodobnie tak. Idź koniecznie do ginekologa.

chirurg powiedzial mi ze mam nic z nim nie robic. ewentualnie jak bedzie mnie mocniej bolal to na ostry dyzur.. sama nie wiem..

chirurg powiedzial mi ze mam nic z nim nie robic. ewentualnie jak bedzie mnie mocniej bolal to na ostry dyzur.. sama nie wiem..

Gość Perw mobilna
"chirurg powiedzial mi ze mam nic z nim nie robic. " Z nią, a nie z nim. Od kiedy to chirurg zna się na ginekologii?