Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nobody ;)

Nobody is perfect!

Polecane posty

Gość Nobody ;)

To apel do wszystkich "nieatrakcyjnych" marud. Wstaję rano, ściągam przed lustrem tę starą, rozciągnięta piżamę i co widzę? Kobietę? Nie ubliżając kobietom. Widzę szarą twarz, przez którą prześwitują naczynka, małe oczka w jasnej oprawie, piersiątka wielkości śliwki węgierki i bladą skórę. Przebieram się w dres, krzątam się po kuchni, staram się omijać lustro, w telewizji są jednak lepsze widoki. Do popołudnia jednak szlag trafił mnie 5 razy. Nie będę szarą myszką! Mam na imię Ewa, a to świadczy o tym, że jestem kobietą! Szybki sms do koleżanki: idziemy dziś na miasto? - Ok, o 19 jestem u Ciebie! Biorę prysznic z pachnącym żelem, nakładam na ciało nawilżający balsam, na twarz krem. Naczynka pokrywam zielonym korektorem, trochę podkladu, puder, koniecznie makijaż oczu. O, mam przecież duże usta, zaznaczę to czerwona szminką. Kurczę, całkiem ładną mam twarz! Jeszcze tylko uśmiech i jestem calkiem, całkiem:) Na wegierki zakładam fajny push up i seksi bluzeczkę, w końcu mam ładne ramiona, mogę je odkryć. A na tyłek obcisłe legginsy, bo tylek mam niczego sobie! Koniecznie szpilki. Mam być seksi. Jeszcze tylko rozpuszczam włosy i co? Całkiem fajna ze mnie dupa! ;) NIE JESTEM DOSKONAŁA, ALE DOSKONALE SOBIE Z TYM RADZĘ. Moja rada? Masz krzywe nogi? Pokaż cycki:) Powodzenia, Marudy:*

jesteś świetną laską, oby wszystkie kobiety miały taki sposób myślenia jak Ty! pozdrówka od innej pozytywnie nastawionej!

Gość Smurf Maruda******
wow prawie się zakochałem... *prawie czyni wielka róznićę :P

Gość Smurf Maruda******
wow prawie się zakochałem... *prawie czyni wielka róznićę :P

Gość ojchiba
Świetnie napisane :)

Gość ghrrrrrrr
Kiedyś miałam tak jak Ty ale później mi się w główce poprzewracało i uważam inaczej i trudno mi wrócić do tamtej formy :P

Gość Andżeliczka piczka
Dobre ;)

Gość imparfaite
Akurat nogi mam proste a biust dość duży.

Gość Dzisiaj wykorzystam
pomysl i bede piekna

Gość wszystko fajnie ale
z biegiem lat to już nawet i ta dupa opadnie i te ramiona i nawet to co ładne to nie będzie już takim, a włosy osiwieją, więc no faktycznie trzeba się cieszyć z tego co jest póki jest bo potem to już tylko robienie na drutach zostanie