Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem co mam myśleć ..

Szatan mnie chyba opętał

Polecane posty

Gość takkaaajeddddna
no a co - może nie mam racji? niektorym to by łozko w psychiatryku pomogło, a cięzko z nimi było. teraz to musztarda po obiedzie,ale kiedys... i tak dalej... jednak nikt nie wpadł na to, że w życiu rozumu tez trzeba uzywac. ja wpadłam - ja normalnie zostałam oświecona co do pewnej historii. normalnie tak trzeba docenić łózko w psychiatryku - czy ci przysługuje czy nie za twoje życie. dopoki ci przysługuje to jeszcze coś z ciebie będzie, a tak? idz się lecz na łeb - ale w sumie elektrowstrzasami. bo łózko w psychiatryku- no ale elektrowstrzasy jeszcze mogą byc. zalezy ile i tak dalej.

Gość takkaaajeddddna
zostaje jej też psychiatra i elektrowstrzasy. tyle tez. choć trzeba uwazac. a dalej co? nieuleczalnie chora to co zostaje. i zawsze tak było. a to sa skomplikowane rzeczy.

Gość takkaaajeddddna
choć w Polsce psychiatryk to jest łózko po elektrowstrzasach. takie tu sa psychiatryki. na zachodzie sa lepsze. to nie wiadomo co poradzic autorce topiku. a ksiądz to wiecej nie powiem bo jeszcze zechce coś sobie zrobic - tacy sa ludzie na kafe. ale posluchac kogos to nie. skrzywdzic siebie , innych. tacy ludzie tu sa :(

Gość takkaaajeddddna
no może i dobrze jej radzicie , ale ja jej nie umiem już pomóc i tak dalej... i to wszystko co mogę jej poradzić z mojej historii.i tak sie zastanawiam - ja chyba ta historią narobiłam tyle no niby nieszczęścia,ale czy to jest moja wina? ja nie rozumiem czemu ta historia się tak uciszyła. ja to jakbym nawet wiedziała, ale cóz z tego... księdzem nie jestem. ani nawet zakonnica. co mnie to obchodzi i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie co ludzie -ja sie już nikomu nie dam. ja jestem z bardzo skomplikowanej historii i to jest jedna sprawa, ale co ja robię w Polsce tego się po prostu nie da w ogóle pojąc.i to jako Niemka - no wiecie co - tego sie normalnie nie da zrozumiec. jak to? to się da zrozumiec tylko właśnie tym , ze 3 tajemnica fatimska wcale nie skonczyła się na papieżu ,którego nawet zastrzelono. kto normalny by tego nie powiedzial? jakiś wariat jedynie. nie rozumiem niczego :(

Gość takkaaajeddddna
patrzcie a teraz moja wiara w 3 tajemnice fatimska i kim jestem z narodowosci i DLACZEGO? ale to jest tylko trochę prawdy BEZ RODZINY NORMALNIE z takiej a nie innej niemieckiej schizy - ten naród to ani nie wiem czego wart nie jest, ale a zreszta - no ale tak jestem niemka. a przeciez to jest schiza. ale ja nią mogę być tylko nie tak w ogóle. nie w taki sposob. i to jak dobrze jestem to mnie nie chcieli takie cos. tacy sa - marylin manson. taki narod. okropne :( dlatego może kogos znosic ze mnie na rózne pomysły ZA OSTRE po prostu. ja bym tej lasce powiedziała idz porozmawiaj z ksiedzem. tyle. a tu już krzyz ,woda swiecona. to chyba na mnie. ale nie ma nikt szans. taka historia. ale takie cos zrobic komus. a ciekawe czemu? i tyle :(

Gość Adrenanina
absolutnie nie krzyż i woda święcona, bo to niby pomoże ale wpędzi Cię w szpony diabła. Tylko czytanie Biblii i modlitwa do Boga i Jezusa

Gość takkaaajeddddna
wiecie ja tylko chciałam napisać, ze tu chyba były na mnie takie pomysły i należało mnie ściać z tego forum, a ze nikt nie zareagował to wszystko się straszne stało. moje życie tez. i się nie dam. tylko nie wiem czemu tak mnie traktował tu ktoś - krzyz, woda świecona - tak na mnie tu ktoś wołał. tylko nie pamiętam kiedy, kto i czemu w sumie. no i należało napisac do moderacji i wyrzucic mnie jak było za co. ale za co to nie wiem ... co ja tu mogłam pisać że takie cos było. choć chyba wiem, ale za takie coś... no ale :( i tyle. bo? znowu to samo i tyle:(

Adrenanina- kazdy ma inna wiare, jak jest katoliczka niech urzyje tego co w jej wierze, kazda religia ma egzrocyzmy inne, czy katolicy, zydzi, prawosławni itp. to juz nie jest istotne, wazne ze w imie boga.

Gość Adrenanina
nieprawda. Bóg jasno określił w Bibli jak należy go czcić i napisał, że bałwochwalcy są dla niego obrzydlistwem a ty jej każesz wyganiać diabła krzyżem. To tak jakby choremu na grype kazać codziennie stać na mrozie. Tylko modlitwa do Jezusa i Boga.

Gość takkaaajeddddna
nie - ja nie pisałam ani ze krzyz i woda świecona ani ze Biblia i modlitwa. zalezy komu. tej pani ze ma se z ksiedzem pogadac czy cos jej jest. i jeszcze cos powinnam napisac i nie napisze. ale w razie co prosze mi nie wmawiac ze ja jej poleciłam krzyz, wode swiecona, Biblie albo modlitwe. nie - takie cos napisalam. zapoznaj sie z ksiedzem twoim. tyle.

jak widziałam, egzorcyzmy w kosciele, to krzyz, i woda to podstawa, choc sa przypadki, ze woda nie działa, w zaleznosci od stopnia i mocy chorego. rytuał i modlitwa. nie rozumiesz chyba bibli, albo sobie przeinaczasz troszke!

Gość takkaaajeddddna
idę już bo się normalnie wnerwiłam ta 3 tajemnica fatimska. ten kosciol jest poniżej choroby umyslowej jesli to jest prawda,ze tej Lucji tak powiedziala Maryja. naprawde. papiez szedl pod gorke i sie wywalil -no w sumie moze go zastrzelili a moze sie potknał... ale tajemnica. i tyle :(

Gość Adrenanina
to wskaż mi łaskawie werset który mówi, że diabła wygania się za pomocą krzyża. tak jak mówię kościół ma z Biblią tyle co słoń z filiżanką. Te rytuały są pogańskie a nie biblijne.

Gość takkaaajeddddna
a co ty jestes egzorcystką, że takie rzeczy każesz jej robic? albo ona? jakie masz prawo do tego? nie kazdy ksiądz moze egzorcyzm przeprowadzac. co ty o tym wiesz? wiesz tyle co zjesz. biblia i modlitwa. tez nie masz racji jak dla mnie. tam jej napisalam - idz sie ksiedza zapytaj. a w kosciele tez jest muzyka - bo ona ma z muzyka problemy. no to do ksiedza. czuje czyjas obecnosc - czyli musi isc do czlowieka , zeby poszedl sobie ktos inny. mysl logicznie. wtedy pomysli ze ksiadz jej pomogl lub nie - to nastepny i nie bedzie kogos obok, kogos kogo nie ma, a jest. ty tego nie rozumiesz. to sa takie rzeczy. ja to rozumiem i dobrze jej radze. tyle. pomysli sobie o ksiedzu i nie powinna sie bac, a tak? moze ale nie tak. troche powinna sie bac. bo sie zle boi i tyle.

Gość Adrenanina
owca ty jako chora psychicznie weź się nie wypowiadaj.

Gość takkaaajeddddna
zle piszesz i tyle. kazdy ksiadz powinien egzorysta byc, ale nie sa. oni inaczej leca. i tak dalej. to nie jest moja sprawa. ona powinna do kogos sie udac jesli czuje czyjąś obecność. może być i protestantką. to do pastora jakiegos - do kogos kto wykonuje egzorcyzmu albo do ksiedza. ja tylko tyle napisze, zeby nic nie na mnie bo ja dobrze radze, a czlowiek jak zwykle swoje robi i ja nie chce kłopotów. tyle.

Gość takkaaajeddddna
sama jestes chora na łeb - jak ty się nazwałas? sama się idz lecz babo chora na łeb - tak pasuje. a ja i tak nie nazwałam się tak jak ty mnie nazwałas - co ty nie powiesz? co ty nie napiszesz? ja się tak nie nazwałam. się czytać naucz. a to jest dawno i nie prawda. a zainteresowania tez zmieniłam i tylko się zdenerwowałam na 3 tajemnice fatimską - jeśli to jest prawda to wiecie szkoda na ten wasz kosciol BATA porządnego. szkoda. oni się bali, ze by sie przestali liczyc. tak sie bali. tyle. jesli to jest prawda bo pomawiac nie chce , ale zeby tylu ludzi pisalo, ze takie cos i to wszystko jest logiczne - tez by mi się wierzyc nie chcialo i tak dalej...

Gość takkaaajeddddna
ja tylko wiecie JAKBYM??? wiedziała ale nie 3 tajemnica fatimska tylko co innego. i ostatnio tak sobie poradziłam inna wiedza. a takie cos... nie bede tego komentowac. nie warto.

Gość takkaaajeddddna
a jaka ja moge miec wiare? o co ci chodzi? nie rozumiem za bardzo. nie rozumiem do czego zmierzasz. to wszystko. ja się zajechałam Polska i jestem z takiej historii ze moglam, ale nie tak jak powinnam byla. bo wy macie inne myslenie, a ja mialam inne, ale tego myslenia - takiego rozwiązania chciał wasz kk i ja tam miałam nie chodzic w ogole. bo nie. bo nie musialam. ale łaziłam no i ja się tak zniszczyłam bo...tacy jestescie. no i w sumie zostawała mi 1 wartosc tutaj normalnie??? -no zostawała. i co dalej? no i do tego pasuje ta 3 tajemnica. no wiecie - zeby w ogóle w coś wierzyc.no i co teraz? papiez, który się wywalił idąc pod górkę. no to ja rozumiem, że w to miałam wierzyc. no takim jesteście narodem - nic tylko papiez. no to ktoś miał mu pomoc. nie wiem. a co poza tym?

Gość Adrenanina
spadaj owca to wskaż mi te wersety, o tyle proszę.

Gość Adrenanina
Wierzę w Boga, Jezusa i Biblię - nie utożsamiam się z żadnym ugrupowaniem.

Gość takkaaajeddddna
jakie wersety? a wiecie czemu ja jestem w Polsce? ja już wiem czemu. na szczęscie zachod zawsze miałam gdzies choć we francji mogłabym być. no wiecie co... ja tu jestem zeby ograć jedna historie. zebym była lepsza? a jakie szanse na to były?coś podobnego. i z tej historii jest jedno znikniecie. niestety - takie cos.i tyle rozumiem, że coś tam takiego było i tak dalej... i jedną rzecz z dzieciństwa i to pasuje, a tak? no i łaziłam do kościoła i ze śmiechu chyba PŁAKALI ale czemu ja łaziłam do tego koscioła i tak dalej...:(

Gość takkaaajeddddna
no wiesz...ja tam tyle ile. a wiecie jak ja chodziłam do tego koscioła? napisze wam tylko KOSMOSEM. normalnie kosmosem i jak oni chcą wygrac z takim czyms. bo ta jedna historie to wszystko gra, ale ta 3 tajemnica to już nie. a czemu? a ja wiem czemu i tyle :(

Gość Adrenanina
to czekam na wersety, które mówią, że demony wypędza się krzyżeem. Pozdrawiam

Gość takkaaajeddddna
wiecie to wszystko miało byc takie dobre, i takie idealne i skończyć się wiecie jak? idealnie po prostu :( ale to jest 1 sprawa, a ja mam taką historię,że Pan Bóg i tak mnie skrytykuje , ze miałam sie nie zadawac z taką a nie inną historią jeśli tak a nie inaczej postawiłam. a czemu ja się zaczęłam zadawac z ta moja rodzina - tam zwał jak zwal. czemu? tu przez to forum. kto to wołał na mnie - krzyz , woda swiecona - tu wolali i koniec byl straszny, a kto to nie wiem. i uwazam tak wszystko się rozwalilo, ludzie sie zniszczyli. moze i taka jakas adrenalina. i ja mialam sie obrazic i isc stad. i normalnie bym poszla. a czemu nie poszlam? :(