Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem co mam myśleć ..

Szatan mnie chyba opętał

Polecane posty

Gość takkaaajeddddna
napiszcie -mozektos napisze - co sadzicie o tej adrenaninie? krzyzem i woda swiecona na mnie. NA MNIE!!!! i wiecie - ci ludzie z tego forum - czy oni chcieli tak na mnie? A czemu oni tak ruszyli? A gdzie ta adrenanina byla jak tyle postow bylo tu o wierze. jak ona teraz wyglada? i cale to forum? gdzie wtedy byla? na taki watek przyszla. a ilu ludzi tu nie ma. co wy sobie wszyscy nie myslicie? wtedy ja to nie interesowalo. to powinna chyba inaczej załatwilc sprawe bo przez nia jeszcze sie z rodzina sie poklocilam bo ona nie rozumie nawet 1% z polski. niczego. zwlaszcza z KK. i ja duzo racji ludziom, kobietom tu , przyznawalam. jedyne co umiala to wyssac ze mnie za dupa to i tamto - a ja sie dowiem - nawet tego nie umialam - obiadem z pracy przez nia ZNOWU wylecialam. jak juz to pozarem i w dupie to mam bo pojechalam do takiej a nie innej firmy??? pracowac BEZ KASY??? jak??? i jeszcze musialam wszystkich tam ustawiac i jeszcze tragedia sie stala - a kto wymyslil dziecko zeby robic na to wszystko? Matko - to jest myslenie takiej baby. a rodzine ma ze mnie. ale ja juz jestem inna osoba a ona jest sama. rodzine ma bo ja jestem tak sponiewierana. a teraz to mnie to nic nie obchodzi. i tyle. bo mam odzyskane wszystko. a ja w pieniadze nie ide - ja chce pilnowac zdrowia i chce to co moje. no nazwisko matki pasuje i tyle. i taka tragedia i kto jest winny ja? ja sie tylko zapytalam - po co pani sie uczy jak pani wyszla za maz? w sumie tak - czemu pani wychodzi za maz jak sie pani uczy. bo tego nie rozumialam. i wiedza panstwo - katechezy jakby sie uczyla. takie cos i tylko tyle. tylko zapytalam. i takie zycie juz mialam i jeszcze mi dowalila pozarem ona i takie jak ona i tak te telefony za mna wszedzie, jedna tragedia bo ja mam taki a nie inny adres. niestety :( i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
takkie jest zycie moi drodzy.troche tam pisalam na watku adrenaniny w 2005 chyba - jakos tak tu przylazlam. no ale kiedy to bylo. a pozniej pisalam o wierze, w domu bylam. i co ? to bylo takie samo cos? no ale co - tylko sie zapytalam bo ja tego nie rozumialam - moze mialam powod zeby sie zapytac - po co pani maz na tych studiach? niech mi to pani wytlumaczy. tylko tyle. no i nie mialam figury - tylko tyle. i chyba wtedy? no ale krzyz i woda swiecona podzialaly. chociaz... i tak dalej... no wiedza panstwo ale szkola ze pozarem sie wylatuje. tylko tego nie rozumialam. ale sa jeszcze lepsze szkoly :( i zeby jeszcze bylo podpalenie. i tyle :( to wszystko :(

Gość takkaaajeddddna
szkoda, ze nikt nic nie napisal. ale w sumie co? ja no to ciagle to samo - brak chrztu. i w sumie ta adrenanina taka ochrzczona. i tylko tyle. i ja sobie myslalam po swojemu bez chrztu. i ile ja tu rzeczy napisalam i tak dalej. a ona moze tez, ale ona mnie sledzi. jakim prawem? i jakie ona ma uczynki przez to, ze za plecami mnie szpieguje i jakim prawem? ona jest obrzydliwa dla mnie i mialam racje i zawsze sie ja zapytam PO CO CI TY STARA KURWO POLSKA TE STUDIA. Bo tak . bo mam swoja racje i tyle moge z nia miec kontaktu i koniec. i czy zaluje ze to pytanie zadalam - ze smiechem moze wtedy? nie wiem. moze zaluje. a ten chrzest? ja sie mialam jej o chrzest zapytac - po co cie ochrzczono ty stara pizdo chora umyslowo - zebys nawet nie rokowala na wyro w psychiatryku. i tyle mnie takie malpy obchodza i tyle. w sumie - normalna prostytuta, ale ochrzczona i cos tam niby osiagnela figura na gowno i sik. a ja nawet tyle i to w polsce. bo nie mialam figury. taka historia, takie oddanie i tak dalej. i co teraz? bo sobie po wszystkich jade. i zawsze tak bedzie. ale sobie pojde bo przeciez coz... kto by ze mna wytrzymal bez tego chrztu. i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
no wiecie ludzie -ja nikomu nie ustapie i sie nia dokladnie rozwalilam bo sobie ubzduralam w moim wieku rodzine. po prostu tak mnie poznosilo :( ta historia. ale juz jestem normalna i tyle. a co ona wie o polsce. i koniec. i nikt niczego nie osiagnie w USA przez to z Polski bo historia sie zamyka tak a nie inaczej zeby...polska miala racje. tylko tyle. taki uklad. takie mam zycie i niczego nikt nie osiagnie bo ja musze siedziec w polsce i koniec. i sie nie dam. a nie mogloby byc normalniej, nie. no to nie i tyle. w sumie co mnie to obchodzi. od dziecka tak mam i coz... tyle mi zostalo tylko po cichu. a tak na srodku ulicy - po co nie wiem. moze to komus cos da - ale co? tez dziwne. ale prosze bardzo . tyle :(

Gość takkaaajeddddna
a wiecie ludzie czemu ona przyszla na ten watek - bo krzyz i woda swiecona przestaly dzialac. ja nie moge. no coz... reszta mnie nie obchodzi. pisalam tu co pisalam - do wszystkiego sie przyznam jesli bedzie trzeba. przeklenstwa tez lecialy rowne, ale tego nie przypuscilam. az sie rodzina moja znalazla. biologiczna. no a co mieli robic?i tyle . to wszystko co chcialam napisac. a o szkole bankowosci powiem tyle - co nie wiedzieli ze wczesniej byla 2 wojna swiatowa i potop? pozar - oni najlepsi. no nie wiem. co bylo pierwsze potop czy pozar? no to zostal jeszcze glod. wyzsza szkola bankowosci glod i pozar. niestety. no coz... bo jeszcze na mnie, ze jestem bez podstawowki. no jestem i tyle. napisalam to. 3 klasy SP to bylo z siostry faustyny kowalskiej. tylko tyle. obecnie nawet tyle I TO JEST PRAWDA. koniec :(

Gość takkaaajeddddna
jesli ten kraj nie potrafi uszanowac kobiety po NORMALNYCH???? studiach z 3 dzieci nauczycielki to zostaje wam adrenanina z 1 dzieckiem. bo jednak nawet reli nie uczy w szkole a taka madra. to prosze bardzo bo ja juz nie bede przeklinac bo przeciez to chore umyslowo nie jest nawet. i to wszystko. co ona soba prezentuje wiecej niz butik to nie wiem . w Polsce? chyba w USA. niech bedzie ze w Polsce - to niech se go zalozy i tyle mnie to obchodzi. ma co wlozyc do gara. prosze bardzo - po studiach ma co wlozyc do gara. bo jest ochrzczona. i to w polsce starczy. ja nie i tylko tyle. i cos jeszcze? juz pomijajac ze z polski nie jestem. tylko tyle. i ide bo sie nie bede denerwowac na ani nie zera. bo na zero to trzeba tez zasluzyc. przykro mi. w koncu jakas cyfra to jest i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
no to byla zacna kobieta zpowolaniem - i tyle.a ty jestes zacnym jej pomocnikiem rowniez z powolaniem.i tyle. cos jeszcze? do widzenia.

Gość takkaaajeddddna
ps. zastanaow sie czy nie wziac slubu z ta zona kolegi. juz powolanie macie obydwoje, zostawalby jeszcze slub. czemu nie? jeden slub, drugi slub. czemunie?

Gość takkaaajeddddna
napisze wam jeszcze, ze jak nad ta 3 tajemnica fatimska tak sie zastanawiam nad pewnym panstwem. nad pewnym spoleczenstwem. no wprawdzie troche inaczej wszystko lecialo, ale w sumie... jak ci ludzie zyja? no wprawdzie kuchnie jakas nawet wyksztalcili, ale niewiele ich ona obchodzi. a co ich w sumie obchodzi? no bo leca sobie jak leca, co ich w sumie obchodzi? chcialabym sie zapytac. po co oni w ogole istnieja. a jesli ta 3 tajemnica fatimska i te 3 ciemnosci sa prawda to ten kosciol tez po co istnieje?nie wiadomo. zeby se pojesc i popic. i o tyle sa w plusie od tego panstwa. o tyle. choc w polsce to roznie bywalo, ale ksiadz to nigdy nie byl glodny, nie? a bezrobotny tez. no coz... bezrobotny. a czym to on sie zajmuje? i tyle.zbieraniem oplat za RYTUAL jak dla mnie. to innego nie musi znac. np. ten list - rytual - co to jest rytual?i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
raz moze wykonac rytual a raz nie. tu sie ludzie oburza - co ja pisze. przeciez oni nawet ze soba nie spali. nie musieli. a jesli np. ksiadz byl pijany to czy ta zona kolegi ma wazny slub? a np. zle wykonal rytual pomylil sie.czy to jest wazne?takie cos. moze ma niewazny slub bo zle jest rytual wykonany.zapomnial albo cos. moze da sie wtedy slub uniewaznic - moze ma niewazny slub i moze moze wziac drugi slub i miec poprawny i dobrze. tyle. czemu nie? czym sie w zyciu kierowac? tyle :(

Gość takkaaajeddddna
wiecie ja to pisze bo doszlam do wniosku, ze skoro nie udalo mi sie do dzis pozenic waszych ksiezy - taki mialam zamiar bo czemu maja dzieci niemiec? to wprowadze wam bigamie.a wiecie gdzie sa bigamisci. No wlasnie nie wiem czy tojest bigamia, ale takie problemy powinniscie miec - powolanie i slub. kaplanstwo to nudne - no to jeszcze malzenstwo i tez problem bigamii. bo ja jeszcze oberwalam ze nie wspolczulam osobie,ktora padla ofiara bigamii wzyciu. i tak dalej... tylko wszystko idealnie, a przeciez kazdy kraj ma problemy. a w Polsce tylko powolanie, a slub? a rytual slubu - a jak ktos zapomni przysiegi , pomylil sie. co to - moze to niewazny slub? nie wiadomo. albo glupi usmiech, albo cos krzywo. i juz moze nastepny slub koscielny oczywiscie i tak dalej... takie problemy -dlaczego wy ich nie macie. to sa problemy, ktore powinniscie miec rowniez. jedynie powolanie. taki problem. a np kraj o ktorym pisze to oni co - nie maja powolania. to moze mogliscie cos im wymyslic zeby jakos sie zachowywali czy wygladali przy was. bo zachowywac to nikt nie ma zastrzezen. kilka nudnych osob, zrzed, ktore nie umieja sie dobrze bawic i nie znaja sie na niczym. a jednak polska powolanie a gdzie indziej znowu bigamia... i tak dalej. moznaby cos wspolnego znalezc bo niby co innego i tyle :(

Gość takkaaajeddddna
bo wiecie takmnie uswiadomila rodzina bo ja chodze i tylko malzenstwo i rozwod. a przeciez ja bez powolania powinnam widziec problem BIGAMII w Polsce. i problem - czy moze po prostu bigamia czy istnieje? taki EKSPERYMENT moze by przeprowadzic. bo jaki inny eksperyment w Polsce mozna przeprowadzic? nie wiadomo. no prad tu macie -zawsze prad w leb mozna przylozyc. a dalej co? strzykawka - czy to takie proste.nie wiadomo. ale tu przyznam rodzinie racje - nie zaczailam tej bigamii przez moje zle powolanie.tyle jeszcze chcialam dopisac. no bo takie to jest panstwo tak sie ludzi tu traktuje tyle zostaje. wiedziec dokladnie, ze sie ma slub po prostu w kosciele jak wiele powolan jest tak zlych, niedobrych. a sluby to zawsze sa dobre. o co tu chodzi?tez nie czaje. juz zestarzalam sie w tej polsce - dalej nie czaje i tyle:(

Gość takkaaajeddddna
jestem szatanem

Gość takkaaajeddddna
nic nie czaję ale daję zgadnijcie co

Gość kjncksl
"Poza tym ostatnio zaczęłam słuchać muzyki M.Manson'a i podobnych wokaistow czego wczesniej nie robila" x nooo to jest 100% dowod na opetanie buahahah ja pierdole gimbusy

Gość takkaaajeddddna
alez tu jestescie cudowni - nie ma co :( ide juz sobie - ale ta bigamia -mialam tego uzywac w zyciu. bigamia. niesamowite i tyle :( W sumie moglam i nie umialam. tylko rozwod:( ograniczenie umyslowo. ale bigamia - to jest wynalazek moj tylko...po co? i tyle. bigamia wszystko to tlumaczy i tyle:(

Gość takkaaajeddddna
bo wiecie np ksiadz rozwodnik. pastor rozwodnik - jak to wyglada? ksiadz rozwodnik. no , no , no a moze bigamista? i tyle:(

Gość Adrenanina
czesc owca:) ❤️ 🌼

Gość takkaaajeddddna
no i widzicie przegralam z ta moja rodzina bo rzeczywiscie nie wspolczulam kobiecie ktora bigamii ofiara padla. nie wspolczulam. nie umialam. a trzeba bylo. i mi wypunktowano to, ze ja jestem chora na leb i tyle. i mieli racje i tyle. jestem chora na leb i tyle:( najwyrazniej. a przez kogo i tyle. i tylko co dalej? i tyle :( bo nie zajarzylam wielu rzeczy z zycia mojej rodziny, nie przejelam sie niczym. niestety. jedna rzecza sie przejelam i mnie urzadzili. zrobili zemnie nawet nie zero. taka prawda. no ale nie mam powolania to nie wiem co dalej. a poza tym nie uznaje kultury europejskiej. mieli kulture ale nie posiadaja. tak sie od nich wykrecam, a czy bigamia jest problemem wschodu - w razie co - nie wiem - nie znam sie az tak dobrze. no oni maja rozne problemy,ale taki to nie wiem tyle. pozyje to sie wypowiem :(

Gość takkaaajeddddna
noi tyle chcialam napisac w tym niechlubnym watku o opetaniu. i ide na razie. jedyne w sumie co mnie jeszcze obchodzi to 3 dni ciemnosci bo tyle mi sie snilo i jeszcze cos,ale to mnie nie obchodzi. jeszcze doszlam do 1 wniosku ostatnio, ale nie podziele sie z nim na forum. ten watek niech bedzie swiadectwem, ze nie wszystko zloto co sie swieci i tyle. ale tego nie napisze. bo nie warto. tylko tyle, ze troche sie pomylilam w 1 miejscu. czy to duzo? tyle :(