Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia0707

Dziewictwo ?!

Polecane posty

Mam 17 lat , w te wakacje bylam ze swoim eks nad morzem , wynajelismy pokoj .. Chcielismy ( znaczy ja ) oboje uprawiać seks .. On nie był prawiczkiem , do niczego mnie nie namawiał .. Zaczelismy 'gre wstepna' .. Zaczal srasznie mocno wkladac mi palce.. : / strasznie mnie bolało .. trwało to z jakies 15 min , potem jak mialo dojsc co do czego to odmowilam , przez cala noc nie moglam zasnac z bólu .. ; / Czy przez to mogłam stracic dziewictwo ? ( zadnej krwi nie było )

Gość wrtfsdf
Wiedział, że jesteś dziewicą?

Gość wrtfsdf
Jeśli nie, to ty jesteś tu winna, jeśli wiedział to jest pusty. Powinno się przebijać błonę sprzętem :P niż paluchami, a weź, że ty się w ogóle na to zgodziłaś. Dziewica i palcówka - brawo.

Gość ajamysleze
samotnik autorka ma 17 lat, nie napisała ile ma facet. autorko nie przejmuj się, nie było krwi to pewnie nie przebił błony, członek jest dłuższy niż palce, a to, że Cię bolało to normalne przy pierwszym razie. nastepnym razem poleca długą grę wstępną abyś była bardzo mocno podniecona i jakiś żelik intymny, a pójdzie lepiej :)

Gość wrtfsdf
do ajamysleze Ja przy pierwszym razie nie miałam krwi. A już nie raz to robiłam, więc to raczej nie jest pociesze. Każda kobieta jest inna, jedną boli, drugą prawie w ogóle, jednej leci krew jednej nie,

Gość dziewica prowersalska
a dlaczego pierwszy seks boli, skoro pierwsza masturbacja nie boli?

"autorko nie przejmuj się, nie było krwi to pewnie nie przebił błony, członek jest dłuższy niż palce, a to, że Cię bolało to normalne przy pierwszym razie." I No brawo :D tak się składa, ze blona dziewicza znajduje się ze 2cm od wejścia do pochwy (widać ja po rozchyleniu warg mn. ) to musiałby być chyba karłem, żeby mieć za krótkie palce do przebicia błony. I A krwawienie nie jest obowiązkowym efektem defloracji - czasem błony sa cienkie lub mało unaczynione i nie krwawia. Jednym zdaniem: tak, palcowka wystarczy do utraty dziewictwa.

Gość vanRojpuj
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten temat Dek@

tak ja mam 17lat , a On 22 .. No oczywiscie kilka dni potem juz ze soba nie byliśmy . ;/ Z jakies miesiac temu poznałam fajnego chłopaka i tak właśnie to pytanie przyszło mi na myśl .. Juz sama nie wiem .