Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21.12.2012 DATĄ OSTATECZNOŚCI

+ DLACZEGO NIE WIERZYCIE W KONIEC ŚWIATA ? +

Polecane posty

Gość 21.12.2012 DATĄ OSTATECZNOŚCI

BRAK WIARY Z KONIEC ŚWIATA WYNIKA Z: - LĘKU, ŻE COŚ TAK STRASZNEGO MOŻE SIĘ WYDARZYĆ NA ŚWIECIE, - Z BRAKU WIARY W BOGA, - GŁUPOTY I ŻARTOBLIWOŚCI W RZECZY OSTATECZNE UWAŻAM, ŻE WSZYSTKO MA POCZĄTEK I KONIEC I NIE WAŻNE, CZY WIERZYCIE, CZY TEŻ NIE, DLA WSZYSTKICH TEN KONIEC NADEJDZIE - I TO JEST NAJSTRASZNIEJSZE. DLATEGO LUDZIE UCIEKAJĄ OD TEGO. WYPOWIEDZ SIĘ SAM/SAMA...

Gość a ty wierzysz
w koniec swiata?

Gość mata12
ludzie są zbyt zabiegani żeby myśleć o takich durnotach.

nie wierze w 21 12 bo na jakiej podstawie ktos moze stwierdzic co do dnia ze wlasnie wtedy bedzie koniec swiata? kiedys pewnie bedzie ale kiedy tego nie wie nikt

Gość nie znacie dnia ani
godziny..

A co do końca świata ma wiara w Boga skoro to wymysł Majów? Ja wierzę, że wszystko się kiedyś skończy czy to ludzie sami się wykończą, czy uderzy w nas kometa za to nie wierze w konkretne daty.

Gość przed końcem końca
Koniec Świata z wiarą w Boga ma wspólny czynnik, mianowicie koniec czyli ostateczność. No ale już tyle końców miało być, że czy to prawda? Okażę się.

Gość pogromczyni debilizmu
Temat upada jak ktoś mądrze ma się wypowiedzieć! Wstyd

Gość lkhgfghkl
bo moja profesor, specjalistka od kultury majańskiej powiedziała nam, że to bzdura, bo w żadnym z zachowanych kodeksów majańskich tak naprawdę nie ma słowa o końcu świata, po drugie to osobiście uważam, że to dyrdymały, mam dopiero 25 lat i końców świata przeżyłam ze trzy, teraz też już w necie znalazłam gdzieś wzmianki, że jednak nie 2012 a 2016, i generalnie to o kant dupy rozbić te wszystkie teorie.

Gość gregersgers
Bo to zbyt piękne aby bylo prawdziwe..😍

Nie ma żadnego powodu sądzić aby to nastąpiło natychmiast :P.Nawet gdyby eksplodowała supernowa to do innyuch okolic efekty dotarłyby dopiero po wielu miliardach lat:D.